aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕντείνει την προσπάθεια για Μπάκα η Γουέστ Χαμ

Εντείνει την προσπάθεια για Μπάκα η Γουέστ Χαμ

Οι υψηλές απαιτήσεις της Μίλαν και του Κάρλος Μπάκα φαίνεται πως δεν… πτοούν τη Γουέστ Χαμ, στελέχη της οποίας αναμένεται να συναντηθούν τις επόμενες μέρες με τον ατζέντη του Κολομβιανού ποδοσφαιριστή.

Οι άνθρωποι του λονδρέζικου συλλόγου έχουν εκφράσει δημοσίως την επιθυμία τους να φέρουν στο «Ολυμπιακό Στάδιο» της αγγλικής πρωτεύουσας έναν επιθετικό με «βαρύ» όνομα, με τον 30χρονο φορ να φιγουράρει στην κορυφή της λίστας των «σφυριών».

Την ίδια στιγμή, ιταλικά και αγγλικά δημοσιεύματα συγκλίνουν στο ότι οι δύο σύλλογοι έχουν συμφωνήσει στο οικονομικό σκέλος της μεταγραφής, με τους «ροσονέρι» να αξιώνουν για τον Μπάκα ένα ποσό που θα κυμαίνεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Κολομβιανός διεθνής δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τα πλάνα του για το μέλλον. Οπότε, αυτό που μένει να μάθουμε τις επόμενες μέρες είναι αν ο Μπάκα συμφωνήσει τελικά και ο ίδιος με τη Γουέστ Χαμ, προκειμένου να ντεμπουτάρει στην Πρέμιερ Λιγκ τη σεζόν που ακολουθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ