aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕνσούε: Οι δυσκολίες που πέρασε και το μήνυμα ενόψει ΑΠΟΕΛ

Ενσούε: Οι δυσκολίες που πέρασε και το μήνυμα ενόψει ΑΠΟΕΛ

Χαρούμενος για τη νίκη επί της ΕΝΠ (3-0) δήλωσε ο Εμίλιο Ενσούε μιλώντας στη Cytavision μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο Ισπανός πολυθεσίτης μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, τις θέσεις στις οποίες αγωνίζεται (έπαιξε κεντρικός αμυντικός σε τριάδα στο Παραλίμνι) και έστειλε μήνυμα ενόψει του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τη νίκη επί της ΕΝΠ: «Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε. Για τον κόσμο και την ομάδα. Δεν ήταν Απόλλωνας αυτός που είδαμε στα τελευταία παιχνίδια, αλλά είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε σήμερα».

Για τις θέσεις που χρησιμοποιείται: «Θα ήταν δύσκολη σεζόν για μένα και το ήξερε και η ομάδα. Είχα προβλήματα. Δουλεύω συνεχώς για να είμαι καλά. Θα γυρίσω σύντομα και θα είμαι καλά. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που ένιωσα καλά σήμερα και παίζω όπου μπορώ για να βοηθήσω».

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι σημαντικό παιχνίδι. Μια πολύ καλή ομάδα. Με αυτό το ματς πήραμε αυτοπεποίθηση και στο επόμενο θα παλέψουμε για τη νίκη. Θα είναι σημαντικό και για τον κόσμο αν τον κερδίσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ