aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕνσούε, Μπένσοπ και ηχηρή μετεγγραφή!

Ενσούε, Μπένσοπ και ηχηρή μετεγγραφή!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Την απάντηση των Ενσούε και Μπένσοπ αναμένουν στον Απόλλωνα, στην πρόταση για μείωση των απολαβών τους. Αρχές της προσεχούς εβδομάδας είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει αφού θα έπρεπε έως τώρα, βάσει υποσχέσεων, να απαντήσουν.

Στον Απόλλωνα κάνουν υπομονή. Η περίπτωση του Ενσούε φαντάζει πιο δύσκολη από του Μπένσοπ, ο οποίος αν και δεν είπε ακόμη το «ναι» η πρόθεσή του είναι για να συνεχίσει στην ομάδα της Λεμεσού. Παράλληλα, στον Απόλλωνα δεν θα διστάσουν να προχωρήσουν σε ηχηρή μετεγγραφή εάν εντοπιστεί ο ποδοσφαιριστής που θα ικανοποιεί τον Αυγουστή και θα ταιριάζει στο πλάνο του. Γίνονται διάφορες σκέψεις και αναλόγως των περιπτώσεων που θα προκύψουν και εάν κριθεί αναγκαία «δυνατή» προσθήκη σε κάποια θέση, τότε στην ομάδα της Λεμεσού δεν θα διστάσουν να τερματίσουν τη συνεργασία τους με ποδοσφαιριστή από το υφιστάμενο ρόστερ.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Στυλιανού από την εξωτερική, ίσως «κόψει» τον Φιλιώτη!

Κίρζης και Αυγουστή έχουν εξαιρετική συνεργασία και θα επιδιώξουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό, ώστε ο Απόλλων να παρουσιαστεί δυνατός και απαιτητικός τη νέα σεζόν. Το πρώτο ραντεβού ορίστηκε για τις 29 Ιουνίου και την 1η Ιουλίου η ομάδα θα βρεθεί στις Πλάτρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ