aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕνώπιον τεράστιας πρόκλησης

Ενώπιον τεράστιας πρόκλησης

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η ώρα του αυριανού επαναληπτικού στο «ΑΕΚ Αρένα» (19:00) πλησιάζει. Η ΑΕΚ βρίσκεται ενώπιον μίας μεγάλης πρόκλησης και για να ανταποκριθεί θα πρέπει να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση. Το 1-3 του πρώτου αγώνα δίνει σημαντικό προβάδισμα στη Βικτόρια Πλζεν, όμως επιτρέπει παραλλήλως στους κιτρινοπράσινους να ελπίζουν ότι μπορούν να φτάσουν στην ανατροπή.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ τονίζει συνεχώς στους παίκτες του ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Ότι όλοι μαζί ενωμένοι έχουν τα φόντα να υλοποιήσουν το μεγάλο όνειρο, τη μεγάλη υπέρβαση. Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο το εγχείρημα, όμως είναι κάτι που όλοι θα παλέψουν για να πετύχουν και να γράψουν ιστορία. Είναι ένα 90λεπτο μέσα στο οποίο θα πρέπει όλα να κυλήσουν ιδανικά. Από την αρχή μέχρι το τέλος οι παίκτες του Βάσκου τεχνικού θα πρέπει να κάνουν το τέλειο παιχνίδι. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να φθάσουν στη μεγάλη ανατροπή και να πάρουν την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι επιλογές του Ιδιάκεθ, ο οποίος δεν αναμένεται να αλλάξει κατά πολύ το σχήμα που επέλεξε στην Τσεχία. Σίγουρη θεωρείται η επιστροφή του Τολεμές στην κορυφή της επίθεσης. Μία εξέλιξη η οποία ίσως φέρει εκτός ενδεκάδας έναν εκ των Τομάς ή Μουρίγιο. Σε περίπτωση που γίνει και δεύτερη αλλαγή, τότε λογικά θα αφορά την είσοδο του Τέτε στο αρχικό σχήμα. Ωστόσο, είναι γνωστό πως ο Ιδιάκεθ είναι απρόβλεπτος προπονητής που συνηθίζει τις εκπλήξεις στην ενδεκάδα.

Σήμερα η προετοιμασία της ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί με προπόνηση στις 19:00, στα βοηθητικά του «ΑΕΚ Αρένα», ενώ μία ώρα νωρίτερα θα γίνει η συνέντευξη Τύπου του Ιδιάκεθ. Αξίζει να αναφερθεί ότι στην προπόνηση της ομάδας θα παρευρεθούν και μερικές δεκάδες φίλοι της ΑΕΚ για να στείλουν μήνυμα πρόκρισης στους ποδοσφαιριστές και να τους εμψυχώσουν λίγο πριν από την αναμέτρηση με τους Τσέχους της Βικτόρια Πλζεν. Είναι δεδομένο ότι οι ποδοσφαιριστές θέλουν δυναμική παρουσία από τον κόσμο στο γήπεδο και όλα δείχνουν ότι η ατμόσφαιρα στην Αρένα θα είναι εντυπωσιακή.

Μεγάλη είναι η δίψα του κόσμου της ΑΕΚ για να βρεθεί στις κερκίδες αύριο και να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών για να έρθει η πολυπόθητη πρόκριση. Στις τάξεις του συλλόγου υπάρχει ικανοποίηση από την ανταπόκριση του κόσμου και αναμένεται ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο.

Με πιτσιρικάδες στο γήπεδο

Η ΑΕΚ συνεχίζει να προσφέρει τη μοναδική εμπειρία σε παιδιά που συνοδεύουν τους ποδοσφαιριστές κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο και στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Η αρχή θα γίνει με τον επαναληπτικό αγώνα των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο τη Βικτόρια Πλζεν στην Αρένα. Η συμμετοχή για το ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι στην τιμή των 50 ευρώ και συμπεριλαμβάνει την επίσημη εμφάνιση. Τα παιδιά θα πρέπει απαραίτητα να είναι ηλικίας 6-8 ετών. Player escorts θα υπάρχουν και στα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου. Προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ