aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈνοχος για παράνομο στοιχηματισμό ο Στάριτζ

Ένοχος για παράνομο στοιχηματισμό ο Στάριτζ

Ένοχος για παράνομα στοιχήματα κρίθηκε ο Ντάνιελ Στάριτζ.

Όπως μεταδίδει το «BBC», ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ φέρεται να είχε συμμετοχή σε παράνομους στοιχηματισμούς το προηγούμενο διάστημα και θα μείνει εκτός κάθε ποδοσφαιρικής δραστηριότητας μέχρι τις 31 Ιουλίου. Παράλληλα, θα τιμωρηθεί και με πρόστιμο 84 χιλιάδων ευρώ (75 χιλιάδες λίρες).

Ο 29χρονος επιθετικός σύμφωνα με τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν, φέρεται να προέτρεψε τον αδερφό του, Λίον, να στοιχηματίσει υπέρ της μεταγραφής του στη Σεβίλλη το Γενάρη του 2018 από τη Λίβερπουλ, παρέχοντας του εμπιστευτικές πληροφορίες.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FA) της Αγγλίας, με τη σειρά της, στο άκουσμα της είδησης έσπευσε να διαφωνήσει με την απόφαση του αρμόδιου εξωτερικού οργάνου που επέβαλε την ποινή και δήλωσε ότι θα καταθέσει ένσταση για να ξεδιαλύνει κάθε υποψία διαρροής πληροφοριών που την φέρουν ως εμπλεκόμενη.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε να φέρει ακόμα περισσότερα «σύννεφα» πάνω από το μέλλον του Άγγλου επιθετικού, ο οποίος παραμένει ελεύθερος από την 1η Ιουλίου.

Πλέον, θα έχει μόνο μία εβδομάδα στη διάθεση του μετά το πέρας του αποκλεισμού για να βρει το νέο σταθμό της καριέρας του, τουλάχιστον όσο αφορά το αγγλικό πρωτάθλημα, αφού το μεταγραφικό παράθυρο της Premier League κλείνει στις 8 Αυγούστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ