aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈνοχος για άλλα 9 κρούσματα σεξουαλικής κακοποίησης ο παιδεραστής προπονητής

Ένοχος για άλλα 9 κρούσματα σεξουαλικής κακοποίησης ο παιδεραστής προπονητής

Έχοντας ήδη καταδικαστεί σε 30ετή κάθειρξη για παιδοφιλία, ο 66χρονος Μπάρι Μπένελ ομολόγησε για εννιά ακόμη σεξουαλικές επιθέσεις που διέπραξε σε παίκτες Ακαδημιών.

Το σκάνδαλο του παιδεραστή Άγγλου προπονητή Ακαδημιών που έβγαλε στη φόρα το 2018 ο «Guardian», αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ο 66χρονος Μπάρι Μπένελ, ο οποίος εκτίει ήδη ποινή κάθειρης 30 ετών για σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων νεαρών παικτών κατά την προπονητική του θητεία, δήλωσε ένοχος για εννέα ακόμη περιστατικά.

Το άλλοτε μέλος του δυναμικού της Μάντσεστερ Σίτι και της Στόουκ πριν από δύο χρόνια ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του, που περιλάμβαναν τρεις βασμούς και έξι περιπτώσεις σεξουαλικής βίας σε παιδιά ηλικίας 11 ως 14 ετών, την περίοδο 1979-1991.

Σημειώνεται ότι πριν από την πιο πρόσφατη καταδίκη του, είχε περάσει ήδη 15 χρόνια στη φυλακή για άλλες υποθέσεις παιδοφιλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ