aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕνοχλημένοι στην Ανόρθωση λόγω Οικονομίδη

Ενοχλημένοι στην Ανόρθωση λόγω Οικονομίδη

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η διοίκηση της Ανόρθωσης είναι πάρα πολλά και καθημερινά. Ήδη, έχει καταφέρει να έρθει σε διακανονισμούς με τους πλείστους ποδοσφαιριστές στους οποίους οφείλονται χρήματα, καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο διαχειρίσιμη την κατάσταση. Εκεί που φαίνεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα και να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι στην Ανόρθωση είναι στον τρόπο αντιμετώπισης από πλευράς Γιώργου Οικονομίδη για τις 60.000 ευρώ που του οφείλονται.

Επίσημα χείλη ανέφεραν στο «Goal» ότι η Ανόρθωση τού έχει προτείνει να του πληρώσει με πέντε δόσεις τα οφειλόμενα που έχει να παίρνει, όμως ο ίδιος ζήτησε να πάρει μαζεμένο όλο το ποσό που του οφείλεται ή, αν θα γίνει διακανονισμός, αντί 60.000 ευρώ να πάρει συνολικά 70.000 ευρώ. Δηλαδή 10 χιλιάρικα περισσότερα!

Διαβάστε επίσης: Έβγαλαν «μαχαίρια» on air Κετσπάγια και Λάμπρου για το Τσίρειο!

Κάτι που προκάλεσε εκνευρισμό και θυμό στις τάξεις του συλλόγου της Αμμοχώστου, μιας και θεωρούν τη στάση του παίκτη και των εκπροσώπων του προσβλητική απέναντι στον σύλλογο. Το θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, όμως τη δεδομένη στιγμή φαίνεται πως είναι ακόμη στον «αέρα» ο διακανονισμός που θα γίνει ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Σχετικά με το μετεγγραφικό σκηνικό, όλα δείχνουν ότι το πιο πιθανό είναι να μη γίνει άλλη κίνηση ενίσχυσης. Αν θα αποκτηθεί παίκτης, θα πρέπει να έρθει πρόταση για τον Κατσαράβα και να παραχωρηθεί, κάτι που για την ώρα φαντάζει δύσκολο. Επίσημη πρόταση δεν έχει έρθει στα γραφεία του συλλόγου και οι πιθανότητες να αλλάξει κάτι είναι πλέον μειωμένες.

Ο χρόνος πιέζει άλλωστε και ο Κετσπάγια μπορεί να μη λέει όχι σε ενίσχυση με επιτελικό μέσο αν φύγει ο Κατσαράβα, όμως ταυτόχρονα είναι σίγουρος για τους παίκτες του και την ομάδα του και πιστεύει ότι το ρόστερ είναι ήδη αρκετά καλό. Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί και φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας, όπου θα γίνουν διάφορες δοκιμές από την τεχνική ηγεσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ