aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαEνοχλημένοι στη Νέα Σαλαμίνα, σχόλιο για μετεγγραφές και διαιτησία

Eνοχλημένοι στη Νέα Σαλαμίνα, σχόλιο για μετεγγραφές και διαιτησία

Ενοχλημένοι παρουσιάζονται στη Νέα Σαλαμίνα σχετικά με τον ορισμό της ώρας (19:00) του αγώνα με την Ομόνοια, γεγονός που παρατηρήθηκε και σε προηγούμενες αναμετρήσεις. Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων, Θουκής Θουκυδίδης, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104.0), αναφέρθηκα και στη γενική συνέλευση της ΚΟΠ (17/12), αλλά και στις μετεγγραφές.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για τον αγώνα με την Ομόνοια: «Η Ομόνοια είναι σε καλή κατάσταση και ευελπιστούμε η ομάδα μας θα παρουσιαστεί όπως πρέπει για να έχουμε όφελος».

Για την ώρα που ορίστηκε ο αγώνας (19:00): «Είναι δύσκολη ώρα. Θα έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια εντός έδρας που θα αρχίζουν την ίδια ώρα. Εμπλέκονται τα τηλεοπτικά και διάφορα θέματα και δεν ξέρω αν έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Μας ενοχλεί το ότι θα είναι συνεχόμενα τα εντός έδρας παιχνίδια που θα αρχίζουν στις 19:00».

Για την συνέλευση των ομάδων με την ΚΟΠ όπου θα συζητηθεί και η διαιτησία: «Έχουμε εκφράσει τη θέση μας. Στηρίζουμε την κυπριακή διαιτησία και περιμένουμε να κάνει αυτά που πρέπει. Ακούσαμε για τους ξένους διαιτητές. Ποιος θα καθορίζει τη σημασία του παιχνιδιού για να έρχονται ξένοι; Πρέπει να εμπιστευτούμε τους διαιτητές και αυτοί να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Για την κάρτα φιλάθλου: «Είμαστε υπέρ κάποιων αλλαγών. Η πολιτεία εμμένει όπως ακούσαμε από τον Υπουργό. Θέλουμε να γίνουν αλλαγές στο αρχείο για να φύγει η προκατάληψη από τους οργανωμένους. Η κάρτα φιλάθλου είναι εκεί πρέπει να τηρούνται κάποια πράγματα. Τα όσα έγιναν στο Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ δεν εξυπηρετούν αυτό το σκοπό».

Για τη μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου: «Δεν θα ξεφύγουμε του προϋπολογισμού για να γίνουν αντικαταστάσεις. Ότι λεφτά περισσεύουν από αυτούς που θα αποχωρήσουν, θα δοθούν για αυτούς που θα έρθουν. Θα τα δούμε με τον προπονητή και θα πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ