aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕνοχλημένοι με τον «τελειωμένο» Βινίσιους

Ενοχλημένοι με τον «τελειωμένο» Βινίσιους

Για να αποχωρήσει από την ομάδα θα πρέπει να αποζημιωθεί ο Απόλλωνας. Ο λόγος για τον Πάουλο Βινίσιους τον κεντρικό αμυντικό των κυπελλούχων για τον οποίο ήχησαν σειρήνες. Ο Βραζιλιάνος ήταν από τους πιο σταθερούς σε απόδοση ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα και μαζί με τον Μπρούνο Βάλε είχε τις πιο πολλές συμμετοχές.

Στον Απόλλωνα για να παραχωρηθεί ο Βινίσιους, θα πρέπει να βάλουν ένα μεγάλο ποσό στο ταμείο τους (60-70 ευρώ περίπου), ενώ όπως έγινε γνωστό σήμερα, αν και το συμβόλαιό του ανανεώνεται αυτόματα, ο Βραζιλιάνος αμυντικός προέβαλε αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις σε σχέση με τις περσινές του απολαβές καθώς και νέο κλειστό διετές συμβόλαιο.

«Κάθε ποδοσφαιριστής σκέφτεται ψυχρά επαγγελματικά. Εμείς θα τηρήσουμε τη συμφωνία που έχουμε με τον Βινίσιους. Είμαστε όμως προετοιμασμένοι και κοιτάζουμε για την απόκτηση άλλου στόπερ, αν αποχωρήσει», δήλωσε στο «Goal», ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου. Μέσα στις προσεχείς μέρες θα ξεκαθαρίσει αν ο Βινίσιους θα είναι και του χρόνου στην ομάδα της Λεμεσού.

Στον Απόλλωνα είναι ενοχλημένοι με τη στάση του ποδοσφαιριστή καθώς του πρόσφεραν αυξημένες απολαβές σε σχέση με το τι προνοούσε το συμβόλαιο του για τη νέα σεζόν και ο ποδοσφαιριστής προβάλλει παράλογες απαιτήσεις. Υπό από αυτά τα δεδομένα φαίνεται ότι οι δρόμοι των δύο πλευρών θα χωρίσουν και οι «γαλάζιοι» δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια καθώς θα διαφυλάξουν τα συμφέροντα της ομάδας και παράλληλα αρχίζουν τη διαδικασία για να βρουν άλλο ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ