aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕνοχλημένοι με τη διαιτησία στον Απόλλωνα, δεν επιθυμούν καμία εύνοια

Ενοχλημένοι με τη διαιτησία στον Απόλλωνα, δεν επιθυμούν καμία εύνοια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Απόλλων μπορεί και πρέπει να επανέλθει. Με την ΑΕΚ δεν κατάφερε να φτάσει εκεί που ήθελε, καθώς δεν διαχειρίστηκε καλά το υπέρ του προβάδισμα και την αριθμητική του υπεροχή. Δεν μπορεί όμως το 3-3 να διαγράψει την  πορεία τεσσάρων μηνών στην Ευρώπη. Από την άλλη όμως, οι κυανόλευκοι θα πρέπει να μπουν άμεσα στους ρυθμούς του πρωταθλήματος και να αντιληφθούν πως το πρωτάθλημα των δώδεκα ομάδων κρύβει πολλές παγίδες και δυσκολίες.

Στον Απόλλωνα είναι ενοχλημένοι που δεν νίκησαν την ΑΕΚ, ενώ έφτασαν τόσο κοντά στο τρίποντο, όμως τους έχει ενοχλήσει και ο τρόπος που χειρίστηκε το ματς ο διαιτητής. Στην οικογένεια του Απόλλωνα το λένε και το φωνάζουν συνεχώς, δεν επιθυμούν την εύνοια της διαιτησίας, παρά μόνο ίση μεταχείριση.

Τη Δευτέρα στο Τσίρειο ο Νικόλας Νεοκλέους βρέθηκε σε άσχημη βραδιά, τα έκανε μούσκεμα, όμως ο Απόλλωνας ούτε επεδίωξε, ούτε θέλει να κερδίζει με κάλπικα τέρματα. Το πρόβλημα είναι στους ίδιους τους διαιτητές που δεν έχουν ικανότητες, ή δεν έχουν την προσωπικότητα να ελέγξουν δύσκολες και ιδιόμορφες καταστάσεις.

Εν πάση περιπτώσει, ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι ποδοσφαιριστές του δεν κοιτάζουν πίσω, αφού ο δρόμος είναι μπροστά τους. Η ομάδα που πριν πέντε μέρες γνώριζε την αποθέωση από τη νίκη επί της Μαρσέιγ στη Γαλλία βρέθηκε ξαφνικά στον κυκεώνα της έντονης κριτικής και της αμφισβήτησης. Ποδοσφαιριστές που ήταν ικανοί να δαμάσουν τον οποιονδήποτε αντίπαλο έγιναν έρμαιο αυστηρής κριτικής του κάθε σχετικού και άσχετου. Ο Κύπριος τεχνικός έχει μπροστά του τη δύσκολη έξοδο στην Πάφο.

Μεθαύριο στο «Στέλιος Κυριακίδης» ο Απόλλων καλείται να παρουσιαστεί βελτιωμένος και ψυχωμένος για να επανέλθει στις νίκες. Τα προβλήματα πάντως αντί να λιγοστεύουν αυξάνονται. Την ώρα που οι Ζελάγια με τον Πέδρο είναι στον δρόμο της επιστροφής, ο Φοπαλά υποβλήθηκε χθες σε επέμβαση, στο εξωτερικό, στους κοιλιακούς και θα επανέλθει στα τέλη Ιανουαρίου. Όσον αφορά στον Μάριο Στυλιανού που έγινε αναγκαστική αλλαγή, στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας, αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα και η εκτίμηση αναφέρει πως θα επανέλθει μέσα Ιανουαρίου. Και οι δύο ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν σε μια περίοδο που έπαιρναν τα πάνω τους.

Ο Φοπαλά με το γκολ επί της Λάτσιο έδειξε πως θα βοηθούσε τον Απόλλωνα, ενώ ο Στυλιανού πραγματοποίησε φοβερή εμφάνιση στο «Βελοντρόμ», η οποία συνοδεύτηκε από ένα εξαιρετικό τέρμα. Τώρα θα πρέπει και οι δύο να περιμένουν να αποθεραπευτούν για να επανέλθουν δριμύτεροι.

Αμφίβολοι Πέδρο και Σελάγια

Σύμφωνα με τις ενδείξεις, ο Πέδρο με τον Σελάγια δεν θα είναι διαθέσιμοι στο παιχνίδι με την Πάφο που ακολουθεί. Αν και προπονούνται κανονικά, ωστόσο είναι αμφίβολοι για το παιγνίδι  στο «Στέλιος Κυριακίδης». Ο πρώτος στην άμυνα και ο δεύτερος στην επίθεση μπορούν να προσθέσουν ποιότητα και ουσία στην ομάδα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ