aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕννέα «ολόχρυσοι» βαθμοί στο τελευταίο 15λεπτο και οι αντοχές!

Εννέα «ολόχρυσοι» βαθμοί στο τελευταίο 15λεπτο και οι αντοχές!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Αυτό που κάνει η ΑΕΛ φέτος είναι εκπληκτικό. Η αξιοθαύμαστη πορεία της δεν αφορά μονάχα στην στον απολογισμό της στα ντέρμπι και στη βαθμολογική της θέση, αλλά και στο γεγονός πως πρόκειται για ομάδα η οποία διαθέτει τρομερά αποθέματα δύναμης και αντοχής μέχρι τα τελευταία λεπτά.

Δεν είναι, άλλωστε, καθόλου τυχαία η αντίδραση των ανθρώπων του ιατρικού τιμ της ΑΕΛ οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για τα εργομετρικά τεστ των ποδοσφαιριστών το περασμένο καλοκαίρι. Στην «κυριολεξία» παλάβωσαν με τα αποτελέσματα των πλείστων παικτών και κάπου εδώ έρχεται να δέσει το γλυκό με την επιβεβαίωση πως ο Πάμπος Χριστοδούλου, όταν κτίζει ομάδες, ποντάρει κυρίως στη δύναμη, στην αντοχή και στη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών.

Και το χάρισμα αυτών των παικτών του Πάμπου Χριστοδούλου, απέφερε εννέα ολόχρυσους βαθμούς στις τρεις νίκες που πήρε στο τελευταίο 15λεπτο στα πέντε φετινά ντέρμπι που έδωσε η ΑΕΛ. Ο Αρουμπαρένα σκόραρε στο 76’ του ντέρμπι με τον Απόλλωνα και από 1-1 διαμόρφωσε το τελικό 2-1, ενώ στη νίκη με 1-0 επί του ΑΠΟΕΛ, ο Βάσκος «killer» ήταν ο ποδοσφαιριστής που σκόραρε στο 84’ με πέναλτι και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη.

Ψες, κόντρα στην Ομόνοια, το λεπτό στο οποίο σκόραρε ο Λαφράνς ήταν το 81ο. Με τέτοια χαρακτηριστικά και προσόντα που διαθέτουν οι γαλαζοκίτρινοι δεν θα αργήσουν να επιβεβαιωθούν οι δυνατότητες για διάκριση που διαθέτει φέτος η ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ