aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕνίσχυση με Γιώργο Βουρεξάκη στην ΑΕΚ

Ενίσχυση με Γιώργο Βουρεξάκη στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ Λάρνακας στα πλαίσια της αναβάθμισης της λειτουργίας των Ακαδημιών της ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Βουρεξάκη, ως υπεύθυνο και συντονιστή του προγράμματος ατομικής βελτίωσης.

Αναλυτικά:

«Ο Γιώργος Βουρεξάκης ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε ομάδες της Α’ Εθνικής στην Ελλάδα, είναι κάτοχος του διπλώματος προπονητή UEFA A’ από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και διευθυντής της εταιρείας IFM (www.ifmcy.com) με πολυετή και επιτυχημένη εμπειρία στον χώρο της ατομικής βελτίωσης.

Στόχος του προγράμματος είναι η ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας σε τεχνικοτακτικό και πνευματικό επίπεδο, καθώς και σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Με το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα η ΑΕΚ επενδύει ουσιαστικά στην πλήρη υποστήριξη των ποδοσφαιριστών της με στόχο την μεγιστοποίηση της απόδοσης τους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την τεχνικοτακτική εξάσκηση του παίκτη στο γήπεδο υπό τις οδηγίες του Γιώργου Βουρεξάκη, την σωματική ενδυνάμωση από τον υπεύθυνο φυσικής κατάστασης Παναγιώτη Μιχαήλ και την ψυχοπνευματική υποστήριξη από την Έλενα Αβραάμ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ