aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕνισχυμένη και ανεβασμένη η Ανόρθωση

Ενισχυμένη και ανεβασμένη η Ανόρθωση

Πάει αρκετός καιρός, η Ανόρθωση να κατέβει σε ένα παιχνίδι και να έχει την ψυχολογία που έχει σήμερα, απέναντι στην Αναγέννηση Δερύνειας. Η πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Ερμή και η προοπτική που έχει για να προλάβει την πρώτη εξάδα, είναι μερικά στοιχεία τα οποία έχουν αλλάξει την όλη κατάσταση προς το καλύτερο. Όπως και η διοικητική σταθερότητα που υπάρχει, σε συνδυασμό και με τις τέσσερις μετεγγραφές που έχουν γίνει.

Ο Ρόνι Λέβι βλέπει τους παίκτες του να έχουν διαφορετική ψυχολογία και αυτό είναι ευδιάκριτο και στις προπονήσεις. Το κλίμα είναι πολύ καλό και ο μοναδικός στόχος απέναντι στην Αναγέννηση είναι το τρίποντο που πιθανόν να φέρει την ομάδα ακόμη και στην έκτη θέση. Το σίγουρο είναι ότι με νέα επιτυχία, η «Κυρία» μπαίνει γερά στη διεκδίκηση της έκτης θέσης που είναι ουσιαστικά και ο μοναδικός στόχος που έχει στο πρωτάθλημα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ισραηλινός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Αγιλάρ. Ερωτηματικό αποτελεί το αν ο Λέβι θα ρίξει στο παιχνίδι τον Ολιβέιρα και τον Γιαννούλη, αλλά και αν θα παίξει ο Γκάμπριελ δεξιός εξτρέμ ή δεξιός μπακ. Ο Αντρέ Άλβες ίσως πάρει φανέλα βασικού, ενώ θέση διεκδικεί και ο Ράγιος.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κόπριβετς και δεξιός μπακ μάλλον ο Γκάμπριελ. Επικρατέστεροι κεντρικοί αμυντικοί θεωρούνται οι Βίκτορ και Ερέρο, ενώ για τη θέση του αριστερού μπακ έχει προβάδισμα ο Σάντος έναντι του Γιαννούλη.

Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Σιβού, Οικονομίδης και Μίτροβιτς. Για την κορυφή της επίθεσης ο Άλβες έχει ίσες πιθανότητες με τον Καμπρέρα, ενώ τις θέσεις στα «φτερά» διεκδικούν οι Κολούνγκα, Καρλίτος και Ράγιος, με τους δύο τελευταίους να έχουν τον πρώτο λόγο.

Με τις κινήσεις που έγιναν τον Ιανουάριο και τις επιστροφές ποδοσφαιριστών, οι επιλογές του Ρόνι Λέβι έχουν αυξηθεί σημαντικά. Γι’ αυτό και τα σενάρια ενδεκάδας είναι αρκετά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ