aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕνισχυμένη επίθεση με δυο νέους και οι δυο «παλιούς»

Ενισχυμένη επίθεση με δυο νέους και οι δυο «παλιούς»

Οι μνηστήρες για τον τίτλο θα είναι πολλοί στη νέα σεζόν, όμως στον Απόλλωνα το έχουν κάνει ξεκάθαρο πως μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες των τελευταίων χρόνων θα μπουν στη μάχη του πρωταθλήματος με μοναδικό στόχο και κίνητρο να το κατακτήσουν. Η ενίσχυση που έγινε σε συνδυασμό με τη διατήρηση του βασικού κορμού δεν αφήνουν κανέναν ενδοιασμό πως στον Απόλλωνα πιστεύουν πως δεν θα έχουν τις περσινές απώλειες.

Οι προσθήκες σε θέσεις-κλειδιά με παίκτες αναγνωρισμένης δυναμικότητας στέλνουν ηχηρά μηνύματα. Ειδικότερα, πολλά θα περιμένουν οι φίλοι του Απόλλωνα από τους Σκέμπρι και Ζελάγια. Δύο επιθετικούς οι οποίοι μπορούν να φορτώσουν τις αντίπαλες εστίες με πολλά γκολ. Πρόκειται για έμπειρους και ικανούς ποδοσφαιριστές, που είναι ικανοί να τσακίσουν κάθε αντίπαλη αμυντική τακτική. Και κοντά σε αυτούς προσθέστε και τους Μαγκλίτσα και Ντα Σίλβα, οι οποίοι αναμένεται να συνεχίσουν από εκεί που έμειναν πέρσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ