aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕνεργοποιήθηκε η «βόμβα» με Μαρτίνες (pic)

Ενεργοποιήθηκε η «βόμβα» με Μαρτίνες (pic)

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Απόλλωνα, ο οποίος την τελευταία ημέρα της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου τάραξε τα… νερά κάνοντας δύο σπουδαίες κινήσεις ενίσχυσης, σκορπώντας παράλληλα και τον ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της ομάδας. Και αυτό διότι μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Άλαν Ροντρίγκες (διαβάστε ΕΔΩ), ακολούθησε αυτή για τον Νικολάς Μαρτίνες με τον οποίο ο Απόλλων είχε συμφωνήσει νωρίτερα.

Διαβάστε επίσης: Μαρτίνες (100%)

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό Νικολάς Μαρτίνες (25.09.1987) με την μορφή δανεισμού μέχρι τον Μάιο 2018, από την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς. Στο παρελθόν ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με επιτυχία στις Σαντιάγο Γουόντερες, Ρεάλ Μούρθια, Παναιτωλικό, Ανόρθωση και Σύδνεϊ Γουόντερες. Ο Απόλλωνας Λεμεσού εύχεται στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία αγωνιζόμενος με την κυανόλευκη φανέλα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που διέπρεψε πριν από δύο χρόνια με τη φανέλα της Ανόρθωσης, θα συνεχίσει λοιπόν την καριέρα του στην Κύπρο. Ήταν επιθυμία του Σωφρόνη Αυγουστή να αποκτηθεί ο 30χρονος άσος και η διοίκηση την έκανε πραγματικότητα. Ήθελε όμως και ο ίδιος ο παίκτης να πιάσει Λιμάνι στον Απόλλωνα, καθώς η προοπτική διάκρισης στο πρωτάθλημα όπως και η συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ δεν τον άφηναν αδιάφορο.

Διαβάστε επίσης: «Τα τυπικά για Απόλλων-Μαρτίνες»

Ο Μαρτίνες αποκτήθηκε δανεικός για ένα χρόνο από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, με τον Απόλλωνα να καλύπτει ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου που διατηρεί με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Για την απόκτησή του είχε ενδιαφερθεί και η Φιλαδέλφεια Γιούνιον, όμως το θέμα σκάλωσε στο οικονομικό.

Η απόκτηση τόσο του Άλαν όσο και του Μαρτίνες προσθέτουν άλλη δυναμική στην ομάδα, η οποία παρουσιάζεται πανέτοιμη να διεκδικήσει με αξιώσεις την κατάκτηση του τίτλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ