aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕνεργοποιήθηκε η οψιόν και συνεχίζουν μαζί

Ενεργοποιήθηκε η οψιόν και συνεχίζουν μαζί

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ούτε που πέρασε από το μυαλό των ανθρώπων του Απόλλωνα, πως δεν θα συνέχιζαν οι Πάουλο Βινίσιους και Γιώργος Βασιλείου. Η διοίκηση των κυανόλευκων ενεργοποίησε την πρόνοια για αυτόματη ανανέωση των συμβολαίων τους και οι δύο ποδοσφαιριστές συνεχίζουν κανονικά.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός κατέγραψε 33 συμμετοχές (όλες μάλιστα βασικός), ενώ σημείωσε 6 γκολ. Το γκολ στον τελικό του κυπέλλου, ήταν το επιστέγασμα της φετινής του προσφοράς.

Από την άλλη, ο αριστεροπόδαρος Κύπριος ακραίος αμυντικός μέτρησε 21 συμμετοχές (4 ως αλλαγή), ενώ πέτυχε και ένα γκολ. Μπορεί στην αρχή να μη θεωρείτο βασικός, λόγω Ντουντού Παραΐμπα και μετά λόγω Γκόμες, όμως αυτός τελικά σήκωσε το βάρος της θέσης στο αριστερό άκρο. Και στον Απόλλωνα εκτιμούν ιδιαίτερα τον Βασιλείου για το πάθος που βγάζει.

Πρόκειται για δύο μονάδες με τεράστια συμβολή σε όλα τα επίπεδα, απόλυτα χρήσιμους για τον κάθε προπονητή. Η τεχνική, η ποιότητα και η τεράστια πλέον εμπειρία που διαθέτουν τους καθιστούν πρωταγωνιστές και στη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ