aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕνεργά κατά του μπούλινγκ

Ενεργά κατά του μπούλινγκ

Στα πλαίσια της κοινωνικής της εκστρατείας με θέμα: «DON’T BE A BULLY, BE A FRIEND», η ΑΕΛ σε συνεργασία με το Ίδρυμα Kepaky Ανδρέας Σοφοκλέους συνεχίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με επιτυχία τις δράσεις κατά του σχολικού εκφοβισμού και κάθε μορφής διακρίσεων.

Η πρώτη επίσκεψη για αυτή τη χρονιά πραγματοποιήθηκε προχθές στο Λύκειο Αποστόλου Λουκά στο Κολόσσι. Τη δράση στήριξαν ενεργά οι ποδοσφαιριστές Αντρέας Κεραυνός, Αντρέας Μακρής, Νιλς Τεϊσέιρα και Άλεξ ντα Σίλβα προωθώντας από την πλευρά τους τη δύναμη της ενότητας που πηγάζει μέσα από τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο, ενώ η σχολική ψυχολόγος του Ιδρύματος Γεωργία Γεωργίου έκανε μια διαδραστική παρουσίαση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Οι ποδοσφαιριστές μοιράστηκαν προσωπικές τους εμπειρίες και σκέψεις για τη διαφορετικότητα και το μπούλινγκ μαζί με τους μαθητές, με σκοπό να αναπτυχθεί ένα αίσθημα ανεκτικότητας και σεβασμού στο σχολικό και όχι μόνο περιβάλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ