aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαEνδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Ρόουζ

Eνδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Ρόουζ

Την απόκτηση του Ντάνι Ρόουζ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί ο Ζοσέ Μουρίνιο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Οι «κόκκινοι διάβολοι» -σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα- δείχνουν διατεθειμένοι να προσφέρουν 56 εκατομμύρια ευρώ στην Τότεναμ για τον Άγγλο διεθνή.

Το νέο ημερολόγιο της Τότεναμ για το 2018 δεν περιλαμβάνει τον 27χρονο αριστερό μπακ, κάτι που δείχνει ότι οι «πετεινοί» δεν τον υπολογίζουν για τη νέα σεζόν, με τον Πορτογάλο τεχνικό των «μπέμπηδων» να θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό και να προχωρήσει στην απόκτηση του Ρόουζ.

Ο Μουρίνιο που συνεχίζει να χρησιμοποιεί διάφορους παίκτες στη θέση του αριστερού μπακ, δεν φαίνεται να είναι ικανοποιημένος από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό και ψάχνει τον παίκτη που θα αναπληρώσει το κενό. Σε περίπτωση που ο διεθνής μπακ μεταγραφεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, ενώ ο Λουκ Σο δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα, αφού μετά το σοβαρό τραυματισμό του είναι σκιά του καλού του εαυτού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ