aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕνδιαφέρον για Ρουσιά, αποφασίζει με γνώμονα τις συμμετοχές

Ενδιαφέρον για Ρουσιά, αποφασίζει με γνώμονα τις συμμετοχές

Σε αυτή την ταλαντούχα γενιά των Κύπριων ποδοσφαιριστών ανήκει και ο Ονησίφορος Ρουσιάς, ο οποίος μετά από αρκετές κλήσεις στην Εθνική Κύπρου έμεινε εκτός, αφού είχε ελάχιστα λεπτά συμμετοχής στην ΑΕΚ, με καλύτερη στιγμή του τον αγώνα του Σούπερ Καπ, στον οποίο έκανε ένα εξαιρετικό ματς απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Από τότε δεν πολύ χρησιμοποιήθηκε αφού τις ευκαιρίες τις έπαιρναν οι ξένοι/κοινοτικοί της ΑΕΚ. Σωστότατος ο πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Κουμας, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα με την Ρωσία τόνισε: «ας δουν τα τελευταία ματς της Εθνικής μας οι ομάδες και ας αναθεωρήσουν επιτέλους την άποψη τους για τους Κύπριους παίκτες». Να σταματήσουν να τους αντιμετωπίζουν σαν «αναγκαίους στο ρόστερ για να μπορούν να αποκτήσουν περισσότερους ξένους και ας τους αντικρίσουν όπως αντικρίζουν τον κάθε ξένο/κοινοτικό που έρχεται στην Κύπρο».

Ο Ονησιφορος βολιδοσκοπείται από αρκετές ομάδες, αλλά έθεσε ως προτεραιότητά του να πάει σε ομάδα που θα του εξασφαλίσει περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Στο τέλος της ημέρας σημασία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν έχει η χώρα του Διαβατηρίου του κάθε παίκτη αλλά οι ικανότητές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ