aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαEνδιαφέρον για Ουζουνίδη

Eνδιαφέρον για Ουζουνίδη

Ενας μήνας συμπληρώθηκε από την ημέρα που η ΠΑΕ Πανιώνιος έλαβε την απόφαση να καταγγείλει το συμβόλαιο του Μαρίνου Ουζουνίδη (έπειτα από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ) και να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας με τον 47χρονο τεχνικό.

Ως γνωστόν οι επαφές του Εβρίτη κόουτς με τον Ολυμπιακό στην μετά – Βίκτορ Σάντσεθ εποχή στο λιμάνι, ήταν κάτι που δεν άρεσαν σε πολύ κόσμο στην πλατεία, με αποτέλεσμα να τελειώσει πρόωρα και άδοξα η κοινή (και καθ΄όλα επιτυχημένη) πορεία τους.

Ένα μήνα μετά οι «κυανέρυθροι» οδηγούνται με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην αφετηρία του νέου πρωταθλήματος και ο άλλοτε τεχνικός του Πανιωνίου εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας.

Με το… παράσημο της περυσινής εξαιρετικής διαδρομής του Πανιωνίου ραμμένο στην στολή που έφτασε στο σημείο να συγκινήσει… κοτζάμ Ολυμπιακό και να τον φέρει προ των πυλών του Ρέντη, άσχετα αν την τελευταία στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» πάτησαν φρένο.

Ο Ουζουνίδης θα παρακολουθήσει εξ αποστάσεως την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το τηλέφωνό του τον τελευταίο μήνα χτύπησε μονάχα απ΄τα παιδιά του Πειραιά.

Υπήρξε κι άλλος σοβαρά ενδιαφερόμενος κι αυτή την φορά μάλιστα εκτός συνόρων!

Στο διά ταύτα: Η Σταντάρ Λιέγης – σύμφωνα με όσα συνέλαβαν οι κεραίες του«ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» – βρέθηκε σε επαφές δια μέσου του τεχνικού συμβούλου Ντάνιελ Βαν Μπούιτεν  με τον Ελληνα κόουτς έπειτα από το τέλος του Γιανίκ Φερέρα.

Μάλιστα ο Ουζουνίδης μαζί με τον Αλεξάντερ Γιάνκοβιτς ήταν οι δύο προπονητές που συναγωνίστηκαν μέχρι το τέλος για τον πάγκο της βελγικής ομάδας με τον τελευταίο να αποκτά προβάδισμα πάνω στην στροφή πριν από την τελική ευθεία και να κόβει πρώτος το νήμα.

Καταλυτικό ρόλο για την επικράτηση του 44χρονου Σέρβου τεχνικού, έπαιξε η προϋπηρεσία του στο βελγικό πρωτάθλημα και η θητεία του στη Μέχελεν και πιο παλιά στην Λόκερεν.

Παρεμπιπτόντως, να θυμίσουμε πως τον Σεπτέμβριο του ΄15 η Σταντάρ είχε εξετάσει το project της συνεργασίας της με έναν άλλο Ελληνα τεχνικό.

Ωστόσο εκείνη την περίοδο ο Γιάννης Αναστασίου ήταν ψυχή τε και σώματι αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να ρίξει άκυρο στην βελγική ομάδα.

Μια φορά ο Ουζουνίδης κάνει «γκελ» όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός Ελλάδας, με ότι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό και να φέρει μελλοντικά στην προπονητική καριέρα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ