aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈνας σπουδαίος και δεινός γκολτζής

Ένας σπουδαίος και δεινός γκολτζής

Η κίνηση για την απόκτηση του Αντρέ Σκέμπρι μόνο τυχαία δεν ήταν. Ο Μαλτέζος επιθετικός καλά-καλά δεν πρόλαβε να φορέσει τα κυανόλευκα και έχει φθάσει τα πέντε γκολ. Σημείωσε ένα γκολ στο Σούπερ Καπ ενώ έφθασε τα τέσσερα τέρματα στην Ευρώπη. Ένα σουτ του έφερε προχθές το ματς στα ίσα και έδωσε άλλη ψυχολογία στην ομάδα του. Συνεπής στο ραντεβού του με το γκολ, συνεργάζεται άψογα με τον Μαγκλίτσα και ήδη έχει κερδίσει την αγάπη και την εκτίμηση όλων στον Απόλλωνα.

Ο Σκέμπρι πιθανόν να διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, αφού δείχνει αναγεννημένος. Ήξερε τι ήθελε ο Σωφρόνης Αυγουστή όταν τον έφερνε στην ομάδα του και δεν έπεσε έξω. Ο Μαλτέζος κινείται σε όλους τους χώρους της επίθεσης, βοηθά την άμυνα, είναι γρήγορος και καλός χειριστής της μπάλας και δεν χαρίζεται όταν απέναντί του έχει δίκτυα. Με τη Μίντιλαντ πήρε την μπάλα και αστραπιαία την πέρασε μέσα από την τρύπα του βελονιού. Με τέτοιο χαρισματικό επιθετικό έχουν πολλά όμορφα ακόμη να δουν τα μάτια των φίλων του Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ