aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈνας Σέρβος και ένας Κροάτης ψηλά στη λίστα του Κονναφή

Ένας Σέρβος και ένας Κροάτης ψηλά στη λίστα του Κονναφή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Νέο ξεκίνημα και νέα αρχή θέλουν να κάνουν στον Απόλλωνα, όμως πριν μπουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις προσδοκούν πως η ομάδα τους θα στελεχωθεί από ικανούς ποδοσφαιριστές. Η στελέχωση όλων των γραμμών, αποτελεί όρο απαράβατο, καθώς είναι απαραίτητο να έλθουν ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά.

Η ενίσχυση, δεν θα έλθει όμως μόνο από τους ξένους. Μπορεί να έχουν ανακοινωθεί οι Αγκίρε, Μπεσάτ και Μολ, όμως ποντάρουν και στις εσωτερικές κινήσεις. Η επιστροφή των τριών δανεικών, του Σπόλιαριτς, του Πίττα και του Καρώ ανοίγει νέους ορίζοντες. Οι δύο πρώτοι, βαφτίστηκαν πλέον σαν νέα μέλη της Εθνικής ομάδας και πλέον αυτό που μένει, είναι να αποδείξουν ότι δικαιούνται και θέση βασικού στον Απόλλωνα.

Οι κυανόλευκοι ποντάρουν στις δυνατότητές τους και παράλληλα με την ενίσχυση που επιχειρείται αισιοδοξούν πως η νέα σεζόν θα φέρει και τις επιτυχίες και ειδικά ένα πρωτάθλημα, που περιμένουν από το 2006. Η επιστροφή του προέδρου Νίκου Κίρζη θα φέρει και εξελίξεις, κυρίως σε δύο βασικά ζητήματα. Πρώτον, στο να ξεκαθαρίσει το θέμα με την παραμονή ή όχι στην ομάδα του Βαλεντίν Ρομπέρζ και δεύτερο, να διαπιστωθεί σε ποια πορεία είναι οι επαφές για την απόκτηση ικανού σέντερ φορ.

Ο τεχνικός διευθυντής Πέτρος Κονναφής, έχει εντοπίσει δύο ποδοσφαιριστές, ο ένας από τη Σερβία και ο άλλος από την Κροατία, οι οποίοι μπορούν να καλύψουν τη θέση του σέντερ φορ. Μετά τις αποχωρήσεις των Μαγκλίτσα, Φοπαλά και Σκέμπρι, μοναδική αξιόπιστη επιλογή, είναι αυτή του Σελάγια. Η διοίκηση είναι αποφασισμένη να κάνει την υπέρβαση, αναγνωρίζοντας πως είναι απαραίτητη η ενίσχυση με έναν επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά και θα έχει συχνή επαφή με τα δίκτυα.

Τη σεζόν που πέρασε, είχε συχνή επαφή με τα δίκτυα ο Περέιρα, ενώ άργησε να πάρει μπρος ο Μαγκλίτσα. Ο Σελάγια, σημείωσε κάποια γκολ, αλλά δεν έδωσε τη βοήθεια που βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια. Το πρόβλημα με το γκολ, ήταν έντονο από τον Ιανουάριο και μετά, καθώς χάθηκε η πολυφωνία στην επίθεση. Ο Καραγιόλ, από τον οποίο περίμεναν κάτι παραπάνω χάθηκε και ο Απόλλωνας, χωρίς το εύκολο γκολ, έχανε πολύ από τη δυναμική του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ