aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈνας ο τρόπος για ανάκαμψη στην Ανόρθωση

Ένας ο τρόπος για ανάκαμψη στην Ανόρθωση

Είναι φανερό ότι η Ανόρθωση αυτή την περίοδο δεν είναι στα καλύτερά της. Οι συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και η αφλογιστία, έχουν φέρει την ομάδα πίσω από αγωνιστικής πλευράς και πλέον ψάχνεται για να βρει τα πατήματά της.

Ο Ρόνι Λέβι, πέρα από το γεγονός ότι προσπάθησε να δουλέψει στο κομμάτι της ψυχολογίας των παικτών, έχει να αντιμετωπίσει και κάποια σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του σημερινού ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Και αυτό γιατί εκτός πλάνου είναι οι τιμωρημένοι Κόπριβετς και Μίτροβιτς, ενώ δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Αγιλάρ και Κολούνγκα.

Το θετικό για την Ανόρθωση είναι ότι έχει καλή προϊστορία με τον Απόλλωνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Κατά καιρούς κατάφερε να κερδίσει ακόμη και σε παιχνίδια που για την ίδια ήταν αδιάφορα βαθμολογικά, όπως είναι και το σημερινό. Την τελευταία εξαετία, η Ανόρθωση φιλοξένησε τον Απόλλωνα στην έδρα της σε 9 παιχνίδια για το πρωτάθλημα, μετρώντας 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα. Σήμερα, με όποια «όπλα» έχει, θα προσπαθήσει να φρενάρει την τρελή πορεία του Απόλλωνα τον τελευταίο καιρό, γνωρίζοντας ότι η αποστολή της δεν θα είναι και η πιο εύκολη.

Σχετικά με την αρχική ενδεκάδα, υπάρχουν κάποια σενάρια τα οποία αφήνουν ερωτηματικά. Το πιο πιθανό είναι να δούμε τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα τον Γκάμπριελ, αριστερά τον Σάντος ή τον Γιαννούλη και στο κέντρο της άμυνας τους Ερέρο και Καλντερόν. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Βίκτορ, Σιβού και Ράγιος, στα δύο «φτερά» της επίθεσης οι Καρλίτος και Ολιβέιρα και στην κορυφή ο Άλβες.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο μέσος Οικονομίδης και αν επιλεχθεί ως βασικός, θα αγωνιστεί ο Σιβού δίπλα από τον Ερέρο στο κέντρο της άμυνας. Και παράλληλα, σε αυτό το ενδεχόμενο, θα παραμείνει στον πάγκο ο Καλντερόν για μία ακόμη αγωνιστική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ