aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈνας κύκλος κλείνει, ένας άλλος ανοίγει

Ένας κύκλος κλείνει, ένας άλλος ανοίγει

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Από το ΑΠΟΕΛ στη Δόξα και τώρα στην ΑΕΛ. Αυτή είναι η μέχρι τώρα διαδρομή του Βασίλη Παπαφώτη στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός μετακομίζει στη Λεμεσό μετά από τρεις σερί σεζόν στην ομάδα της Κατωκοπιάς. Αύριο θα οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του στους γαλαζοκίτρινους, οι οποίοι θα επισημοποιήσουν τη συνεργασίας τους που θα είναι για 2+1 χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής θέλησε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να ευχαριστήσει τη Δόξα και όσους συνεργάστηκε, βοηθώντας τον στην ανέλιξή του γεγονός που του επέτρεψε να κάνει το βήμα παραπάνω. Πάει σε μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους, κόσμο και πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις. Είναι αποφασισμένος να πετύχει και να δικαιώσει όσους πίστεψαν στην ΑΕΛ και στο πρόσωπό του.

Στην ΑΕΛ, παράλληλα με τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ για μείωση των απολαβών τους, έχουν ανοιχτή γραμμή και με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους. Ναι μεν δεν βιάζονται, όμως όταν εντοπιστούν ποδοσφαιριστές που κρίνουν ότι ταιριάζουν στο πλάνο τους, θα προχωρήσουν σε πρόταση με στόχο να αποσπάσουν την υπογραφή τους. Ιδιαίτερα από την Κύπρο, όπως έγινε με τον Παπαφώτη, ενώ αναμένουν και την απάντηση του Κίκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ