aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈνας... Γκρίνγουντ δε φέρνει την άνοιξη, σώθηκε η Γουέστ Χαμ (video)

Ένας… Γκρίνγουντ δε φέρνει την άνοιξη, σώθηκε η Γουέστ Χαμ (video)

Μπορεί ο Μέισον Γκρίνγουντ να γιόρτασε με γκολ την 50η του συμμετοχή με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για το σύνολο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ώστε να πάρει το τρίποντο κόντρα στην Γουέστ Χαμ. Ισόπαλες 1-1 οι δύο ομάδες, με κακή εμφάνιση από τους γηπεδούχους, οι οποίοι στρέφουν την προσοχή τους στον «τελικό» με την Λέστερ. Σώθηκαν τα «σφυριά».

Λίγη ώρα πριν η Τσέλσι δοκιμάσει να κάνει… κηδεία την φιέστα της Λίβερπουλ ώστε να πάει με προβάδισμα στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος, οι «κόκκινοι διάβολοι» άφησαν δύο βαθμούς κόντρα στον πρώην προπονητή τους, Ντέιβιντ Μόγιες, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν πολύ καλή εμφάνιση και να εκμεταλλεύονται στο έπακρο την απάθεια των αντιπάλων τους σε μεγάλα χρονικά διαστήματα του αγώνα.

Μοναδική στιγμή που φάνηκε να αντιδρά η Γιουνάιτεντ ήταν όταν ισοφάρισε ο Γκρίνγουντ (51’) απαντώντας στο γκολ που είχε δεχθεί ο Δαβίδ Ντε Χέα από το σημείο του πέναλτι λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο ημίχρονο, με τον πιτσιρικά να γίνεται ο πρώτος teenager που σκοράρει 10+ γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ μετά την σεζόν 1997/98. Όσον αφορά το πέναλτι, την παράβαση έκανε ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος γενικά δεν ήταν στην μέρα του. Από το γκολ και μετά αυτή που είχε την καλύτερη στιγμή για να βρει το τρίτο γκολ του αγώνα ήταν η Γουέστ Χαμ, αλλά από την στιγμή που αμπαρώθηκε στα μετόπισθεν πήρε τον έναν βαθμό και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ, χωρίς να έχει και το άγχος της τελευταίας αγωνιστικής.

Στους 63 βαθμούς μαζί με την Τσέλσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «μπλε» να έχουν και ένα ματς λιγότερο, αυτό με την Λίβερπουλ. Όπως και να ‘χει για το σύνολο του Σόλσκιερ, πρέπει να μην ηττηθεί απέναντι στην Λέστερ το σαββατοκύριακο, για να τερματίσει στην τετράδα και να συμμετάσχει έτσι κι αλλιώς στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, ασχέτως από το εάν θα καταφέρει να κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ αυτής της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ