aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈναρξη του Milan Junior Camp (video)

Έναρξη του Milan Junior Camp (video)

Ξεκίνησε σήμερα Μεγάλη Δευτέρα (10/04), το Milan Junior Camp, με τη τελετή έναρξης, στην οποία μίλησαν ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Xavi Roca και ο Ιταλός προπονητής των Ακαδημιών της Milan Mariano Vaccano, να γίνεται στο κεντρικό γήπεδο του ΓΣΖ.

Το 3o Milan Junior Camp είχε μεγάλη συμμετοχή από παιδιά ηλικίας του 2002-2012, και από αύριο αναμένεται να είναι ακόμη μεγαλύτερη η προσέλευση. Οι μικροί ξεκίνησαν να μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος από τους Ιταλούς προπονητές και έδειχναν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

Για τις μέρες Μεγάλη Τρίτη-Μεγάλη Πέμπτη, οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στο Καλό Χωριό, ενώ την Μεγάλη Παρασκευή, τελευταία μέρα, θα γίνει προπόνηση στο AEK ARENA.

Μετά την πρώτη μέρα του MIlan Junior Camp, ακολούθησε γεύμα στον Βοκολίδα Kebab Ηouse, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την άψογη φιλοξενία και εξυπηρέτηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ