aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕνάντια στο European Super League και η Γερμανική Ομοσπονδία!

Ενάντια στο European Super League και η Γερμανική Ομοσπονδία!

Ένα ακόμα «άκυρο» εισέπραξε η ιδέα του European Super League, αυτή την φορά προερχόμενο από… Γερμανία μεριά.

Με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να εκδίδει ανακοίνωση στην οποία εκφράζει την εναντίωσή της στην δημιουργία μιας κλειστής Λίγκας!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της DFB:

«Η Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τοποθετεί τον εαυτό της ξεκάθαρα εναντίον της δημιουργίας του European Super League. Στο ποδόσφαιρο, πρέπει πάντα να έχει να κάνει με τις αθλητικές επιδόσεις.
Αυτές να καθορίζουν τις ανόδους, τους υποβιβασμούς μια τις προκρίσεις στις εκάστοτε διοργανώσεις. Τα οικονομικά συμφέροντα μερικών ομάδων δεν πρέπει να κάμψουν την αλληλεγγύη του ποδοσφαίρου.

Κάθε ομάδα θα πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να παραμείνει μέρος του ποδοσφαίρου με βάση την αλληλεγγύη συνολικά, ή θέλει μόνο να κυνηγήσει εγωιστικά οφέλη, εκτός της UEFA και των εθνικών ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών.

Η DFB, λοιπόν, συντάσσεται ξεκάθαρα με το εκπεφρασμένο κοινό μέτωπο της UEFA με τις διοργανώτριες Αρχές και τις εθνικές ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες της Αγγλίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ