aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈναν μήνα προετοιμασία ζητούν οι γυμναστές των ομάδων του ΝΒΑ!

Έναν μήνα προετοιμασία ζητούν οι γυμναστές των ομάδων του ΝΒΑ!

Ο χρόνος κυλάει και τα περιθώρια στενεύουν για το ΝΒΑ. Μέχρι στιγμής, το σενάριο που επεξεργάζεται η λίγκα είναι η συνέχιση της φετινής σεζόν, ωστόσο όπως φαίνεται αυτή θα διεξαχθεί κάπως «κουτσουρεμένη» και υπό ειδικές συνθήκες. Όπως και να έχει, προς το παρόν δεν πρόκειται να γνωστοποιηθεί τίποτα, μέχρι δηλαδή την 1η Μαΐου όταν και ο κομισάριος, Άνταμ Σίλβερ, θα προβεί σε περαιτέρω διευκρινήσεις αναφορικά με την τύχη της χρονιάς.

Ωστόσο, σύμφωνα με το «ESPN» οι τζένεραλ μάνατζερ μαζί με τους γυμναστές των ομάδων φέρονται να έχουν βάλει έναν σημαντικό όρο, εφόσον η σεζόν συνεχιστεί κανονικά. Ζητούν χρονικό περιθώριο τουλάχιστον ενός μήνα για προετοιμασία, προτού οι παίκτες δώσουν τα επίσημα παιχνίδια. Κι αυτό γιατί, μπορεί μερικοί να έχουν την άνεση και τον απαραίτητο χώρο και να γυμνάζονται στο σπίτι τους, αυτό το διάστημα της αγωνιστικής απραξίας, αλλά από την άλλη αρκετοί -μπορεί και πολύ περισσότεροι- είναι εκείνοι που δεν έχουν τη δυνατότητα αυτή.

Μάλιστα, ακόμη κι ο ένας μήνας προετοιμασίας δεν είναι ικανός, ώστε ο παίκτης να είναι σε θέση να αγωνιστεί σε φουλ ρυθμούς, αλλά εκτιμάται –σύμφωνα με τους ειδικούς- ότι είναι αρκετός, για να επιστρέψει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Βέβαια, από ‘κει και πέρα, εάν γίνει δεκτό το αίτημα των τζένεραλ μάνατζερ και των γυμναστών, τότε μένει να φανεί το πότε θα είναι δυνατό να ξεκινήσει ξανά η φετινή χρονιά και πότε αυτή θα ολοκληρωθεί…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ