aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈναν επιθετικό και γρήγορα

Έναν επιθετικό και γρήγορα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η διοίκηση της ΑΕΛ και ο Μπρούνο Μπαλταζάρ προχώρησαν σε ενέργειες για την απόκτηση ικανού επιθετικού, που θα δώσει λύσεις στο γκολ. Η ομάδα της Λεμεσού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο 2017 με 16 παιχνίδια, στα οποία γνώρισε την ήττα σε τρία από αυτά. Και στα τρία που έχασε (με ΑΕΚ 0-1, Ομόνοια 0-1 και Πάφος FC 0-1), θα είχε καλύτερη τύχη αν ήταν πιο αξιόπιστη δημιουργικά και εκτελεστικά.

Οι επιθετικές αδυναμίες φάνηκαν και σε άλλα παιχνίδια, όπως στα τρία τελευταία με τον ΑΠΟΕΛ (0-0), τη Δόξα (0-0) και την ΑΕΚ (0-0). Οι αριθμοί «μιλούν» ξεκάθαρα και τα 17 γκολ ενεργητικό αποδεικνύουν την επιθετική γύμνια των γαλαζοκίτρινων. Εκεί που πονάει η ομάδα του Μπαλταζάρ είναι στο γκολ και είναι επείγουσα ανάγκη να βρει κλασσικό φορ. Πολύ περισσότερο επειδή αποχώρησε ο Λεόνσο με αποτέλεσμα να μείνει μόνος ο Αρουαμπαρένα.

Ο Πορτογάλος προπονητής προσπάθησε ώς τώρα να διορθώσει την κατάσταση με… μπαλώματα. Ο Σάσι δεν είναι κλασσικός φορ, ενώ δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους οι Ηλία και Μαύρου, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν. Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ θα πάρουν μερικές ημέρες άδεια για να ξεκουραστούν και θα επιστρέψουν στις 27 του μηνός για να αρχίσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα (3/1). Συμπεριλαμβανομένου του ματς με τους κυανόλευκους, η ΑΕΛ θα δώσει σε διάστημα δώδεκα ημερών τον Εθνικό και την Πάφο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ