aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈνα ζήτημα που καλείται να προσέξει και να διορθώσει

Ένα ζήτημα που καλείται να προσέξει και να διορθώσει

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

H αποστολή του Απόλλωνα θα αναχωρήσει για το Λίβερπουλ απόψε, στις 21.15, από το αεροδρόμιο Λάρνακας. Σε αυτή μετέχουν όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας (29 ποδοσφαιριστές), ακόμη και ποδοσφαιριστές που δεν είναι στην πρώτη γραμμή θα ταξιδέψουν στο Λίβερπουλ. Ο Σωφρόνης Αυγουστή, θα επιβλέψει και τη σημερινή τελευταία προπόνηση, ενώ αύριο οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν στο «Γκούντισον Παρκ».

Ο Κύπριος τεχνικός αναμένεται πως θα παρατάξει την ομάδα του με τέτοια τακτική που να μην επιτρέψει στους Άγγλους να κάνουν το παιχνίδι τους και να σκοράρουν νωρίς. Οι κυανόλευκοι, μέσα από τα παιχνίδια στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα έδειξαν να δέχονται εύκολα γκολ. Είναι ένα ζήτημα, που καλείται να προσέξει και να διορθώσει.

Η Έβερτον κέρδισε το Σάββατο την Μπόρνμουθ με 2-1. Αυτή ήταν μόλις η δεύτερή της νίκη στο αγγλικό πρωτάθλημα. Ο Ουμάρ Νιάς ερχόμενος από τον πάγκο πέτυχε και τα δύο γκολ. Ο 27χρονος Σενεγαλέζος δεν είναι άγνωστος στον Απόλλωνα, αφού είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Μόσχας και στα δύο παιχνίδια, το 2014. Ο Νιάς ήταν βασικός, χωρίς ωστόσο να σκοράρει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ