aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈνα βήμα η Τότεναμ… τρία η Τσέλσι! (video)

Ένα βήμα η Τότεναμ… τρία η Τσέλσι! (video)

Όχι, απλά, έκλεισε την παρένθεση της Κρίσταλ Πάλας, αλλά η Τσέλσι συνεχίζει… αφηνιασμένη!  Μετά τη νίκη της, λοιπόν, μεσοβδόμαδα, στο μεγάλο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε πέρασε με… σπασμένα φρένα και από το Μπόρνμουθ (1-3) και «κόβοντας» την όρεξη της Τότεναμ, που μείωσε μόλις για λίγες ώρες στο -4 τη διαφορά της από την κορυφή, συνεχίζει ακάθεκτη προς τον τίτλο στην Premier League!

Οι «μπλε» ήταν εξαιρετικοί, περνώντας νικηφόρα από μία πολύ δύσκολη έδρα, όπου αρκετοί «μεγάλοι»… σκόνταψαν, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καντέ, που ήταν και πάλι «όλα τα λεφτά» στη μεσαία γραμμή. Ο Γάλλος, μάλιστα, έχει κάνει μια απίστευτη, 40άρα μπαλιά στον Αζάρ, για το 2-0 των φιλοξενούμενων, μόλις στο 20′. Τρία λεπτά νωρίτερα, ο Άνταμ Σμιθ είχε ανοίξει με αυτογκόλ το σκορ, έπειτα από σουτ του Ντιέγκο Κόστα.

Τα «κεράσια», ωστόσο, ξαναμπήκαν στο ματς, με τον Κινγκ να μειώνει στο 42′ σε 2-1. Οι Λονδρέζοι, όμως, δεν είχαν διάθεση για αστεία… Στο 68′, με το 5ο φετινό γκολ του Ισπανού αριστερού μπακ, Μίκελ Αλόνσο, από φάουλ, η Τσέλσι έκανε το 3-1, το οποίο και κράτησε (άνετα) ως το φινάλε το αγώνα και πάει φορτσάτη για το ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ, στο Μάντσεστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ