aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈνα… παιδικό λάθος «έφτιαξε» τη Γιουνάιτεντ! (vid)

Ένα… παιδικό λάθος «έφτιαξε» τη Γιουνάιτεντ! (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο δεν συγχωρεί λάθη. Ακόμα κι αν τα κάνει ένα… μικρό παιδί! Μια γκέλα του 18χρονου γκολκίπερ της Μπενφίκα αποδείχθηκε αρκετή για τους «κόκκινους διάβολους», ώστε να περάσουν από την έδρα της Μπενφίκα (1-0) και να κάνουν το «3 στα 3» στο Champions League.

Πραγματοποιώντας αντίστοιχα κυνική εμφάνιση με αυτή που τους έδωσε την ισοπαλία το περασμένο Σάββατο στο «Άνφιλντ», οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν με σχετική άνεση την (επίσης βολική) ισοπαλία. Ωστόσο όταν ο πιτσιρικάς Σβίλαρ μετέτρεψε τη φαινομενικά ακίνδυνη σέντρα του Ράσφορντ σε γκολ (κρατώντας την μπάλα μέσα από τη γραμμή του τέρματός του) δεν είπαν όχι στο δώρο.

Κατάφεραν λοιπόν να το προστατεύσουν ως το τέλος και να πανηγυρίσουν το απόλυτο στον πρώτο γύρο. Κάτι που διατηρεί τη Γιουνάιτεντ απόλυτο φαβορί και για την πρωτιά -πέρα από την πρόκριση- ενώ δυσχεραίνει το έργο της Μπενφίκα ακόμα και για την τρίτη θέση.

Τα σημερινά παιχνίδια του 1ου ομίλου
Μπενφίκα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1 (65’ Ράσφορντ)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Βασιλεία 0-2 (29’ Τσάκα, 90’ Ομπερλίν)

Η βαθμολογία
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 9 (8-1)
Βασιλεία 6 (7-3)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3 (3-7)
Μπενφίκα 0 (1-8)

Η επόμενη αγωνιστική (4η)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπενφίκα
Βασιλεία-ΤΣΣΚΑ Μόσχας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ