aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈνα παιδαρέλι-φαινόμενο στην Μπάρσα!

Ένα παιδαρέλι-φαινόμενο στην Μπάρσα!

Ο Τσάβι Σίμονς είναι ήδη ένα φαινόμενο στα κοινωνικά δίκτυα. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Νέων της Μπαρσελόνα έχει γίνει δείκτης αναφοράς στο Instagram. Στα 14, έχει ήδη 492.000 οπαδούς, πολύ πάνω από την πλειοψηφία των παικτών της Primera (Μπόγιαν 398 εκατομμύρια, Χοακίν 318, Λούκας Πέρες 281). Είναι ένα πραγματικό παράδειγμα των νέων μορφών επικοινωνίας. Το περασμένο Σάββατο, ο διάσημος μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα, ήταν στη Βαρκελώνη, για να ρωτήσει σχετικά με τον 14χρονο παίκτη.

Ωστόσο, η απήχηση του Τσάβι Σίμονς δεν είναι τυχαία, ούτε υπέρμετρη. Σύμφωνα με τον Μανουέλ Μορένο, εμπειρογνώμονα που συμβουλεύτηκε η εφημερίδα MARCA, πίσω από τον λογαριασμό του ποδοσφαιριστή βλέπει το χέρι ενός ατόμου που κυριαρχεί στη νέα αυτή επικοινωνία. Σε λίγο πάνω από ένα και ενάμισι χρόνο έχει γίνει από ένας ανώνυμος παίκτης της Μπαρσελόνα σε ένα φαινόμενο.

Είναι εντυπωσιακό, πάνω απ’ όλα, η ταχεία ανάπτυξή του. Για παράδειγμα, στις 23 Ιουλίου είχε 300.000 και σε λιγότερο από ένα μήνα, στις 17 Αυγούστου, έφτασε τις 400.000. Ο Τσάβι Σίμονς είναι το τέλειο παράδειγμα του πόσο ισχυρό μπορεί να είναι το Instagram. Η επικοινωνία ενός ταλέντου απευθείας με άτομα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα από τα μεγάλα όπλα της νέας εποχής. Ο Τσάβι Σίμονς δημιουργεί τάση, αλλά μόνο ο χρόνος θα δείξει αν έχει αρκετή ποιότητα για να αγωνιστεί στην Primera.

Μέχρι σήμερα, πάντως, η παρουσία του στο Instagram, φαίνεται να κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ραϊόλα, αλλά στα 14, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να γνωρίσουμε το μέλλον του. Όμως τώρα είναι, πάνω απ ‘όλα, ένα φαινόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Άνοιξε τον λογαριασμό τον Δεκέμβριο του 2015, έχει επίσης το δικό του λογότυπο και μια διαφορετική εικόνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ