aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈνα ημίχρονο ήταν αρκετό για το Ισραήλ

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για το Ισραήλ

Το… ξέσπασμα που επιζητούσε βρήκε κόντρα στην Λετονία το Ισραήλ. Μετά από τέσσερις αγώνες με τρεις ήττες και μία ισοπαλία στον 7ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2020, οι ισραηλινοί επέστρεψαν στις νίκες, επικρατώντας με σκορ 3-1 της Λετονίας στο «Γιάκοβ Τότο Στάντιουμ» της Μπερ Σεβά για την 8η αγωνιστική, αλλά η πρόκρισή τους στην τελική φάση είναι εξαιρετικά δύσκολη. Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, είναι στο -5 από την 2η θέση και την Αυστρία που έχει 16 βαθμούς, οπότε θα χρειαστούν ένα… θαύμα.

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν από νωρίς με… άγριες διαθέσεις απέναντι στους ουραγούς του ομίλου που παρέμειναν χωρίς βαθμό και προηγήθηκαν με τον Νταμπούρ στο 16ο λεπτό. Ο φορμαρισμένος Ζάχαβι, διπλασίασε τα τέρματα του Ισραήλ στο 26’ για να μειώσει με πέναλτι για τους φιλοξενούμενους ο Κάμες στο 40’.

Δύο λεπτά αργότερα, και πάλι ο Νταμπούρ έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στο Ισραήλ με 3-1, που έμελε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, αφού στο δεύτερο μέρος ναι μεν η ομάδα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Μπίρμπας Νάτχο (σ.σ. αγωνίστηκε ως βασικός), είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες, όμως έριξε ρυθμό και αρκέστηκε στην εύκολη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ