aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈνα ευχάριστο δίλημμα για τον Πάμπο Χριστοδούλου

Ένα ευχάριστο δίλημμα για τον Πάμπο Χριστοδούλου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Βρίσκεται μπροστά σε ένα ευχάριστο δίλημμα ο τεχνικός της ΑΕΛ Πάμπος Χριστοδούλου, μετά την πολύ καλή παρουσία του Κέβιν Λαφράνς στα ματς στα οποία αγωνίστηκε. Και αυτό γιατί ο Ντόσα Ζούνιορ πάει καλύτερα και πλησιάζει η επιστροφή του.

Όλοι γνωρίζουν πόση δυναμική αποκτά η ΑΕΛ με την παρουσία του Ζούνιορ. Ο Λαφράνς από την άλλη, όσο διατηρείται στην ενδεκάδα, δείχνει την αξία του, κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Ερμή, αφού όχι μόνο σημείωσε το γκολ της νίκης αλλά και έδωσε λύσεις όταν ο αντίπαλος της ομάδας του είχε γίνει επικίνδυνος.

Ο Λαφράνς και ο Ζούνιορ, μαζί με έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό, τον Βαλεντίνο Σιέλη, που είναι εκ των κορυφαίων γαλαζοκίτρινων, αποτελούν τα «τυχερά λαχεία» της ΑΕΛ. Ο Ζούνιορ επέστρεψε στην ομάδα της Λεμεσού δυνατός και έμπειρος, ο Λαφράνς πήρε τη θέση του Έντι Μπογιόμ στο ρόστερ την τελευταία στιγμή, ενώ ο Σιέλης είναι άλλος παίκτης με προπονητή τον Χριστοδούλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ