aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Εν λευκώ ο Τσάβι Ρόκα…»

«Εν λευκώ ο Τσάβι Ρόκα…»

Για όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ μίλησε στο «Goal» ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου. Με την ολοκλήρωση των 16 αγωνιστικών, η ΑΕΚ βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και αυτό είναι κάτι που μόνο ικανοποίηση φέρνει.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που κάνουμε τις γιορτές των Χριστουγέννων ευρισκόμενοι στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά και το γεγονός ότι στα τελευταία δύο παιχνίδια η ομάδα έχει δείξει ότι επανέρχεται δυναμικά, αφήνοντας πίσω τα κακά αποτελέσματα με Δόξα και Αναγέννηση. Σκοπός είναι να πάρουμε ανάσες, να περάσουμε τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και από βδομάδας να στρωθούμε στη δουλειά για την προετοιμασία ενόψει του ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Αρκετοί είναι οι παίκτες που αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού και θα δούμε την κατάστασή τους», ήταν το αρχικό σχόλιο του Κυριάκου Δημητρίου.

Όσον αφορά στο κεφάλαιο της ενίσχυσης, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαστε σε αναμονή για τις οποιεσδήποτε μετεγγραφικές εξελίξεις, γιατί τα μετεγγραφικά τα χειρίζεται εν λευκώ ο τεχνικός μας διευθυντής».

Κληθείς να κάνει έναν μίνι-απολογισμό του 2016, μας είπε: «Πέρσι ήμασταν στην ίδια θέση με φέτος. Κάναμε και πάλι τις γιορτές των Χριστουγέννων στην κορυφή της βαθμολογίας. Δεν είναι μόνο εγώ που το θέλω, αλλά το θέλουν όλοι στην οικογένεια της ΑΕΚ, φέτος να παραμείνουμε σε αυτή τη θέση μέχρι το τέλος. Δείξαμε και σταθερότητα και συνέπεια φέτος. Αν εξαιρέσουμε τις δύο πρόσφατες ισοπαλίες (Αναγέννηση και Δόξα), τα πήγαμε πολύ καλά και για να είμαστε στην κορυφή εδώ και τέσσερις μήνες λέει πολλά για τη δουλειά που γίνεται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ