aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕν αναμονή του… «κίτρινου πυρετού»

Εν αναμονή του… «κίτρινου πυρετού»

Ένα κεφάλαιο το οποίο θα αρχίσει να «ταλαιπωρεί» σιγά-σιγά την Ανόρθωση, αλλά και όλες τις ομάδες, είναι αυτό των κίτρινων καρτών. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η Ανόρθωση θα έχει πέντε παίκτες που βρίσκονται στο όριο να συμπληρώσουν τρεις κίτρινες. Αυτό σημαίνει ότι όποιος απ’ αυτούς δεχθεί κάρτα θα χάσει την αναμέτρηση με τον Ερμή που ακολουθεί.

Μάλιστα, οι τρεις από τους πέντε είναι στην άμυνα και γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης που βρίσκονται στο όριο με δύο κάρτες είναι οι Ζοάο Βίκτορ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ντουγκλάο, Ντάνιελ Πράνιτς και Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ο βραχνάς των καρτών θα αρχίσει να ταλαιπωρεί την «Κυρία», η οποία θέλει να έχει όσο γίνεται λιγότερες απώλειες στα παιχνίδια της εξαιτίας κίτρινων καρτών. Μέχρι στιγμής ο Σεκού Σισέ βρέθηκε εκτός ομάδας αφού έπιασε το όριο, ενώ δέχθηκε κάρτα και στον αγώνα κόντρα στην Πάφο κι έφτασε τις τέσσερις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ