aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Εμφύλιος» στο Μάντσεστερ για χάρη του Σάντσο

«Εμφύλιος» στο Μάντσεστερ για χάρη του Σάντσο

Μια καταπληκτική σεζόν διανύει φέτος ο Τζέιντον Σάντσο με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο 18χρονος εξτρέμ με τα δύο γκολ που πέτυχε το περασμένο Σάββατο (27/10) κόντρα στη Χέρτα Βερολίνου έφτασε τα πέντε τέρματα, ενώ έχει μοιράσει και οκτώ ασίστ σε 13 συμμετοχές τη φετινή χρονιά.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων συλλόγων, με πρώτες και καλύτερες της δύο ομάδες του Μάντσεστερ.

Να θυμίσουμε πως ο Σάντσο είχε μετακομίσει το καλοκαίρι του 2017 στη Γερμανία από τη Μάντσεστερ Σίτι με ένα ποσό κοντά στα 8 εκατ. ευρώ, με τους «πολίτες» να διατηρούν οψιόν επαναγοράς του παίκτη.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μείνει εντυπωσιασμένη με της δυνατότητες του, με τους «κόκκινους διαβόλους» να σκέφτονται σοβαρά να μπουν στο «κυνήγι» για την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Θεωρείται, και όχι άδικα, ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει το «νησί» τα τελευταία χρόνια, με της δύο ομάδες του Μάντσεστερ να είναι σίγουρο ότι θα «κονταροχτυπηθούν» στο μέλλον για την υπογραφή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ