aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈμφαση (και) στην καλή ψυχολογία

Έμφαση (και) στην καλή ψυχολογία

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με την Ντιναμό Μινσκ. Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν προψές στο φιλικό με τον Εθνικό Άχνας (5-1) ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και οι άλλοι προπονήθηκαν.

Οι επόμενες δύο προπονήσεις με τις οποίες θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για την πρώτη αναμέτρηση με τους Λευκορώσους θα είναι απογευματινές. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό και ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ προσπαθεί να κρατήσει την καλή ατμόσφαιρα μιας και είναι σημαντικό να πηγαίνει η ομάδα σε κάθε αγώνα έχοντας την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Κόντρα στην Ντινάμο Μινσκ η ΑΕΚ θα έχει αρκετές επιπλέον επιλογές. Ο Άντερ Μουρίγιο εξέτισε τις τέσσερις αγωνιστικές της τιμωρίας του και υπολογίζεται, ότι οι Ακοράν Ρέγιες και Νικόλας Εγγλέζου ξεπέρασαν το πρόβλημα τραυματισμού που τους ταλαιπώρησε, ενώ ο Νάτσο Κάσες είναι πιο έτοιμος. Συνεπώς, ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ θα έχει πιο δύσκολο έργο για την επιλογή της δεκαοκτάδας.

Συνηθίζει να εκπλήσσει ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ και είναι πιθανό να το πράξει και την Πέμπτη απέναντι στην Ντιναμό. Ο τεχνικός των κιτρινοπράσινων καταστρώνει το πλάνο του και σκέφτεται να κάνει μία ή δυο αλλαγές στο πρώτο παιχνίδι με τους Λευκορώσους, σε σχέση με την ενδεκάδα στον επαναληπτικό με την Κορκ Σίτι.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ 90ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΚΑΣΕΣ

Τη φανέλα της ΑΕΚ για πρώτη φορά φόρεσε ο Νάτσο Κάσες, έστω και σε ανεπίσημο παιχνίδι, αγωνιζόμενος και στα 90 λεπτά. Ο Ισπανός έδειξε ότι άρχισε να βρίσκει ρυθμό, όμως χρειάζεται ακόμη λίγο χρόνο. Πάντως πέτυχε και το πρώτο του γκολ και δεν θα αργήσει ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ να τον χρησιμοποιήσει και σε επίσημο παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ