aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈμερι: «Θα πάρουμε 0 με 2 παίκτες»

Έμερι: «Θα πάρουμε 0 με 2 παίκτες»

Καμία έως και δύο μεταγραφές θα κάνει η Άρσεναλ σύμφωνα με τον Ουνάι Έμερι, που κλήθηκε να μιλήσει για το ενδιαφέρον που φημολογείται ότι υπάρχει για τον Ιβάν Πέρισιτς, τον Μεσούτ Εζίλ, αλλά και την ομάδα του στο σύνολό της που είναι ικανή να καλύψει το κενό των Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Λοράν Κοσιελνί. «Πολύ μικρή η πιθανότητα να αφήσουμε κάποιον να φύγει», είπε ο Ισπανός για τα σενάρια που αφορούν τους δικούς του ποδοσφαιριστές.

Στα… πιο εύκολα, μιας και ο Έμερι χαρακτήρισε δύσκολη υπόθεση τα μεταγραφικά, οι Παπασταθόπουλος (1 μήνας) και Κοσιελνί (λιγότερο, άγνωστο ακριβώς πόσο) μένουν εκτός αλλά ο πρώην τεχνικός της Παρί -μεταξύ άλλων- είπε πως: «Έχουμε αρκετούς παίκτες. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς στην θέση του σέντερ μπακ αλλά έχουμε αρκετό υλικό. Εάν μπορούμε να πάρουμε και ακόμη έναν και όλοι οι υπάρχοντες παίκτες θέλουν να παίζουν, τότε δεν έχω πρόβλημα για το μέλλον».

Από ‘κει και πέρα, θεωρεί σχεδόν δεδομένο πως δεν θα χάσει κανέναν μέσα τον Γενάρη, αφού: «Τώρα υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να αφήσουμε κάποιον να φύγει». Όσον αφορά το ενδεχόμενο απόκτησης του Πέρισιτς (ζήτησε να φύγει από την Ίντερ), σχολίασε: «Νομίζω ότι είναι καλοί όλοι οι παίκτες που μπορούν να έρθουν και να μας βοηθήσουν».

Πιο αναλυτικά για τα μεταγραφικά:

«Θα αποκτήσουμε από μηδέν έως δύο παίκτες. Το μηδέν θα ισχύσει εάν υπάρξουν παίκτες που θέλουμε να έρθουν αλλά δεν μας βοηθήσουν με τον τρόπο που θέλουμε. Και δύο γιατί ψάχνουμε δύο διαφορετικούς ποδοσφαιριστές και τις πιθανότητες που υπάρχουν για να έρθουν.

Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο (να γίνουν μεταγραφές στα 24ωρα που απομένουν). Μιλήσαμε πριν από δύο μήνες για το ενδεχόμενο απόκτησης παικτών, αλλά ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο. Δεν μπορώ να σας πω ένα παράδειγμα που είναι ίδιο με όλα τα άλλα. Δεν είναι εύκολο γιατί δεν θέλουμε να έρθει εδώ ένας παίκτης που δεν είναι ξεκάθαρο εάν μπορεί να μας κάνει καλύτερους, περισσότερο από τους παίκτες που βρίσκονται ήδη στην ομάδα.

Οι δυσκολίες εντοπίζονται σε πολλά περισσότερα πράγματα, αλλά αυτό είναι ένα παράδειγμα. Πρέπει να είμαστε πεπεισμένοι για κάποιον ώστε να τον αποκτήσουμε».

Τέλος, για τον Εζίλ ανάφερε: «Είμαι απαιτητικός προς τον ίδιο μου τον εαυτό. Απαιτώ από κάθε παίκτη να βελτιώνεται για να τα πάμε καλύτερα κι εμείς ως ομάδα. Ξεκινάει από εμένα και πάει και στους παίκτες όπως τον Εζίλ, τον Τσεχ, τον Λακαζέτ, τον Ματέο (Γκεντουζί). Κάνουμε μεγάλη κριτική στους εαυτούς μας για να βρούμε την καλύτερη εμφάνιση. Από τον Μεσούτ θέλω τον καλύτερό του εαυτό σε κάθε ματς. Θέλω όταν να παίζει να αφοσιώνεται σε αυτό και να μας προσφέρει την ποιότητά του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ