aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈμερι: «Ορισμένοι αστέρες είχαν προβληματική νοοτροπία...»

Έμερι: «Ορισμένοι αστέρες είχαν προβληματική νοοτροπία…»

Ο Ουνάι Έμερι για πρώτη φορά παραδέχεται πως υπήρξε πρόβλημα με συμπεριφορές και νοοτροπία παικτών στην Άρσεναλ, χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη κατάσταση ως έναν από τους λόγους που οδήγησαν στο δικό του «διαζύγιο» με την ομάδα.

Ο Ισπανός προπονητής, που ουδέποτε αναφέρθηκε ανοιχτά στο θέμα με τον Μεσούτ Οζίλ και τη συνεχή απουσία του Γερμανού από τα πλάνα του, αφήνοντας βέβαια να εννοηθεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον παίκτη στις προπονήσεις, ανοίχτηκε για πρώτη φορά για όσα αντίκριζε στην καθημερινότητά του στο Colney.

Όπως ανέφερε στο France Football: «Η Άρσεναλ επί μια διετία πριν αναλάβω εγώ, βρισκόταν σε κατηφορική τροχιά… Σταματήσαμε αυτή την κατηφόρα και προσπαθήσαμε να χτίσουμε ξανά, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ και τερματίζοντας στην 5η θέση της βαθμολογίας, έναν βαθμό πίσω από την Τότεναμ, παρά το γεγονός πως από τα τελευταία πέντε παιχνίδια είχαμε πάρει μόλις μια ισοπαλία. Πήγε λάθος στο τέλος παρά το γεγονός πως διεκδικούσαμε μια θέση για το ΤσάμπιονςΛιγκ. Ήταν μια καλή σεζόν με βελτίωση…

Χάσαμε και τους τέσσερις αρχηγούς μας, τον Κοσιελνί, τον Τσεχ, τον Ράμσεϊ και τον Μονρεάλ. Δεν είχαμε προσωπικότητες που θα βοηθούσαν να συνεχιστεί η δουλειά μας σωστά και να παραμείνουμε σε σωστή κατεύθυνση. Ορισμένοι αστέρες δεν είχαν τη σωστή νοοτροπία και ζητούσαν περισσότερα απ’ όσα μπορούσαν να δώσουν. Χρειαζόταν περισσότερος χρόνος σε αυτή τη μεταβατική κατάσταση στην οποία βρέθηκε η ομάδα…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ