aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈμεινε στα... νεύρα της Μαδρίτης η Μπάγερν (videos)

Έμεινε στα… νεύρα της Μαδρίτης η Μπάγερν (videos)

Κάτι τα νεύρα, κάτι η κούραση από το μεσοβδόμαδο αποκλεισμό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά του Champions League, δεν ήθελε και πολύ για να έρθει η γκέλα της Μπάγερν Μονάχου. Κερδισμένη αυτής της συγκυρίας ήταν η Μάιντς, που παίζοντας χωρίς άγχος και πίεση στην έδρα των πρωταθλητών, όχι μόνο πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2), αλλά μπορεί να αισθάνεται και αδικημένη από το τελικό σκορ, καθώς προηγήθηκε δύο φορές και δέχθηκε την ισοφάριση στο 73′ από τον Αλκάνταρα.

Μόλις στο 3′ ο Κρκιτς εκμεταλλεύτηκε παιδικό λάθος της άμυνας της Μπάγερν, που ουσιαστικά του έδωσε την ασίστ για το γκολ κα δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Ουλράιχ για το 0-1, με τον Ισπανό να γίνεται ο πρώτος από τη χώρα του, που σκοράρει στα τέσσερα κορυφαία πρωταθλήματα (Ισπανία, Ιταλία, Αγγλία, Γερμανία). Η Μάιντς έχασε ακόμα μια ευκαιρία για να κάνει το 0-2, με τον Ουλράιχ να κατεβάζει… ρολά και στην επόμενη φάση το πλήρωσε, αφού ο Ρόμπεν με πλασέ μέσα από την περιοχή κατάφερε να ισοφαρίσει στο 16′ (1-1).

Η Μάιντς είχε καταλάβει ότι υπήρχε πρόσφορο έδαφος για να μην φύγει με άδεια… χέρια από το Allianz Arena και στο 40′ ο Μπροζίνσκι με πέναλτι έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Όπως ήταν φυσικό η Μπάγερν πίεσε για την ισοφάριση και τελικά ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να πάρει από το ματς, με τον Αλκάνταρα στο 73′ να διαμορφώνει το 2-2.

Στα υπόλοιπα ματς, η αδιάφορη ουσιαστικά Ντάρμσταντ έκανε μια μεγαλοπρεπέστατη κηδεία στο Αμβούργο, επικρατώντας 2-1 εκτός έδρας και την έβαλε σε πολύ μεγάλους μπελάδες για την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ σε ανάλογη κατάσταση είναι πλέον και η Βόλφσμπουργκ που παρά το γεγονός ότι έχασε πολλές ευκαιρίες κόντρα στη Χέρτα, όχι μόνο δεν πήρε τον βαθμό, αλλά ηττήθηκε (1-0) με το γκολ του Ιμπίσεβιτς.

Ξεχωριστή μνεία πρέπει να γίνει στα κατορθώματα του Μαξ Κρούζε, που στην εκτός έδρας νίκη της Βέρντερ επί της Ίνγκολσταντ με 4-2, πέτυχε και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του, τη στιγμή που μέχρι σήμερα είχε μόλις 5 στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ