aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈμεινε μόνο η ΑΕΛ και αυτό δείχνει πολλά

Έμεινε μόνο η ΑΕΛ και αυτό δείχνει πολλά

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Λιγότερο από δύο μήνες απομένουν για να ολοκληρωθεί η σεζόν 2020-21 και η ΑΕΛ διεκδικεί και τους δύο τίτλους, πρωτάθλημα και κύπελλο! Είναι η μοναδική ομάδα που βρίσκεται εντός και των δύο στόχων. Ομόνοια και Απόλλων, που επίσης διεκδικούν το πρωτάθλημα, είναι εκτός κυπέλλου.

Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ, που είναι στα ημιτελικά και θα αναμετρηθούν μεταξύ τους, είναι εκτός πρωταθλήματος. Τεράστια επιτυχία για την ομάδα του Κέρκεζ, που με την επιτυχία της προχθές μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» φώναξε πως δεν παραδίνεται και είναι αποφασισμένη να το παλέψει μέχρι τέλους.

Πέραν των δυνατοτήτων της, έχει και τεράστια ψυχικά αποθέματα. Δείχνει χαρακτήρα στα δύσκολα και έχει μέταλλο νικητή. Δέχθηκε πίεση από την Ανόρθωση στο δεύτερο ημίχρονο, όμως άντεξε και πήρε το ζητούμενο.

Προηγουμένως, ήταν ουσιαστική και προηγήθηκε με 2-0, ενώ αν δεν έκανε το λάθος ο Πσισιέ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου από το οποίο προήλθε το γκολ της Ανόρθωσης, ίσως να έφθανε πιο άνετα στο στόχο της. Επιτυχία που πέρα από τους βαθμούς, επιτρέπει στην ομάδα της Λεμεσού να ανακτήσει εκ νέου αυτοπεποίθηση αφού είχαν προηγηθεί οι ήττες από Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα (στο κύπελλο).

Η ΑΕΛ είναι στο -4 από την κορυφή και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, ως το φαβορί αφού ο αντίπαλός της βαθμολογικά είναι αδιάφορος και επικεντρωμένος στο κύπελλο, την ώρα που θα αναμετρηθούν Απόλλων και Ομόνοια. Εφόσον κάνει το καθήκον της, θα βγει κερδισμένη όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα στο άλλο ντέρμπι.

Ο Μαέ έδειξε εκ νέου την κλάση του στο σκοράρισμα, πετυχαίνοντας δύο όμορφα γκολ, ιδιαίτερα το δεύτερο. Με τα 12 γκολ οδηγεί την ΑΕΛ. Έχει σκοράρει σε όλα τα ντέρμπι, πλην αυτών απέναντι στον Απόλλωνα. Πέτυχε καθοριστικά γκολ και κάνει τη διαφορά στην επίθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ