aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈμαθε να ζει με τα προβλήματα η ΑΕΛ

Έμαθε να ζει με τα προβλήματα η ΑΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για την ΑΕΛ. Ενόψει του αγώνα με την Ανόρθωση, ο Ντούσαν Κέρκεζ χάνει τον Γκαζαριάν, που συμπλήρωσε κάρτες και τον Γκαστανιάγα που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι γαλαζοκίτρινοι είναι όμως ζωντανοί, καθώς τους έχει γίνει συνήθεια οι απουσίες σε κάθε αγωνιστική. Στα θετικά είναι η επάνοδος του Μεντόγιεβιτς, ενώ δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή και ο Αντάμοβιτς.

Η προετοιμασία των γαλαζοκίτρινων ξεκίνησε χθες, με την προσοχή να είναι στραμμένη στο δύσκολο ματς που θα δώσουν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η νίκη επί του Εθνικού ήταν σημαντική από κάθε άποψη, όμως για να έχει αντίκρισμα θα πρέπει να υπάρξει και ανάλογη συνέχεια.

Οι γαλαζοκίτρινοι παραμένουν στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, όμως η συνέχεια θα φανερώσει τις δυνατότητες και τις αντοχές της ομάδας του Ντούσαν Κέρκεζ. Ο τεχνικός της ΑΕΛ είχε να επιλύσει πολλά προβλήματα από την αρχή τη περιόδου. Αυτά συνεχίζονται, όμως κάθε φορά, βρίσκει τρόπους να έχει και τις ανάλογες λύσεις. Μετά και την απώλεια του Γκαστανιάγα και την ανετοιμότητα του Γκοντάλ, είναι πιθανό να υποχρεωθεί να παρατάξει την ομάδα του με το 4-2-3-1.

Θα περάσει τον Χ. Κυριάκου στο δεξί άκρο της άμυνας, αριστερά θα επανέλθει ο Γουίλερ και μπροστά από αυτούς θα χρησιμοποιήσει τους Αντωνίου και Αβραάμ. Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Ζντραφκόσκι με τον Μεντόγιεβιτς και ένας από τους Αγκάνοβιτς και Γερολέμου. Είναι νωρίς για να βγουν απόλυτα συμπεράσματα για τους έντεκα που θα αγωνιστούν με την Ανόρθωση, όμως λόγω περιορισμένων επιλογών, είναι εύκολο να βρει κάποιος το σχήμα που θα παρατάξει ο προπονητής της απέναντι στους πρωτοπόρους.

Το ζητούμενο, για να έχουν απαιτήσεις μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, είναι να βελτιωθεί η ομάδα σε όλους τους τομείς. Η νίκη επί του Εθνικού ήταν σπουδαία, όμως στο τέλος κινδύνεψε και ο πολύ σταθερός φέτος Βοζίνια χρειάστηκε να κάνει την απόκρουση του αγώνα στις καθυστερήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ