aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕλπίζει για σεντόνι λόγω… Χουτ η Άρσεναλ (videos)

Ελπίζει για σεντόνι λόγω… Χουτ η Άρσεναλ (videos)

Νίκη-χρυσάφι στην προσπάθεια που κάνει να μη μείνει για πρώτη φορά μετά τον… 20ό αιώνα εκτός Champions League πήρε η Άρσεναλ. Σε εξ αναβολής αγώνα για την 28η αγωνιστική της Premier League επικράτησε 1-0 της Λέστερ στο «Emirates» με… ξένη βοήθεια.

Η τύχη ήταν με το μέρος της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ, όταν στο 86ο λεπτό το σουτ του Νάτσο Μονρεάλ κόντραρε στον Ρόμπερτ Χουτ και κατέληξε στα δίχτυα του Κάσπερ Σμάιχελ. Με το τρίποντο αυτό οι «κανονιέρηδες» έφτασαν τους 60 βαθμούς σε 32 ματς και είναι στο -4 από τη Σίτι και το -3 από τη Γιουνάιτεντ που έχουν επίσης από 32 αγώνες και κοντράρονται αύριο στο ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Στο μεταξύ, η προτελευταία Μίντλεσμπρο νίκησε 1-0 την τελευταία Σάντερλαντ και πλησίασε στο -6 από τη 17η Χαλ, που είναι ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Μάρτεν Ντε Ρουν πέτυχε το γκολ που έδωσε ελπίδες στην «Μπόρο» και καταδίκασε τις «μαύρες γάτες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ