aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕκτός οι Ρουσιάς, Σορία και «Μπίδης»

Εκτός οι Ρουσιάς, Σορία και «Μπίδης»

Με πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό της γήπεδο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ερμή στο ΓΣΖ (Δευτέρα 11/09, 19:00). Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε παιχνίδι σε μικρούς χώρους, τελειώματα φάσεων και στατικές φάσεις. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ρουσιάς, Σορία, Χαραλαμπίδης, Παναγίδης, Μιχαήλ, Τούμπας.

Η προπώληση συνεχίζεται αύριο (09:00-16:00) από την Μπουτίκ του Σωματείου, ενώ οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μία ώρα (18:00) πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε από την γηπεδούχο ομάδα στα 15 ευρώ και του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ, ενώ παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους δικαιούνται δωρεάν είσοδο.

Οι φίλοι της ομάδας της Λάρνακας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την ανατολική εξέδρα και παρακαλούνται όπως σταθμεύσουν τα οχήματά τους στους χώρους στάθμευσης πίσω από την συγκεκριμένη εξέδρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ