aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕκτός οι γνωστοί ενόψει Καρμιώτισσας

Εκτός οι γνωστοί ενόψει Καρμιώτισσας

Με πρωινή προπόνηση στο Κοινοτικό Στάδιο Πύλας ολοκληρώθηκε σήμερα (10/01) η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου με αντίπαλο την Καρμιώτισσα στο AEK Aρένα (Τετάρτη 11/01, 18:00).

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Τομάς, Τέτε και Μουρίγιο.

Η προπώληση των εισιτηρίων από τα γραφεία του σωματείου συνεχίζεται σήμερα (09:13:00, 15:00-18:00) και το αύριο (09:00-15:00) και ακολούθως οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα (16:30) πριν την έναρξη του αγώνα.

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ, του μαθητικού εισιτήριου στα 5 ευρώ και του παιδικού εισιτηρίου στο 1 ευρώ.

Ισχύουν κανονικά όλα τα εισιτήρια διαρκείας.

Εισιτήρια θα πωλούνται για την κερκίδες Γεώργιος Καραπατάκης (περιορισμένος αριθμός) και AJK Group (ανατολική).

Μετά από απόφαση του Δ.Σ. η κερκίδα Πετρολίνα θα παραμείνει κλειστή για τα επόμενα τρία εντός έδρας παιχνίδια. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της συγκεκριμένης κερκίδας θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες από την κερκίδα AJK Group (τμήμα Πύλα) και θα εισέρχονται από την είσοδο 6.

Στο μεταξύ, η διοίκηση της ΑΕΚ απευθύνει τα συλλυπητήρια της στον συνάδελφο Στέλιο Παπαμωυσέως μέσω της εξής ανακοίνωσης: «Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του αθλητικού συντάκτη Στέλιου Παπαμωυσέως για τον αδόκητο θάνατο του αδελφού. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ