aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕκτός για τρεις με τέσσερις εβδομάδες ο φευγάτος Κολούνγκα

Εκτός για τρεις με τέσσερις εβδομάδες ο φευγάτος Κολούνγκα

Για μεγάλο χρονικό διάστημα θα απουσιάσει ο Αντριάν Κολούνγκα από τις προπονήσεις της Ανόρθωσης. Ο Ισπανός επιθετικός ταλαιπωρείται από θλάση στο υποκνημίδιο με αποτέλεσμα να χρειάζεται αρκετό χρόνο για να αποθεραπευτεί και να τεθεί εκ νέου στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Συγκεκριμένα, οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα χρειαστεί τρεις με τέσσερις βδομάδες για να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Μία απουσία η οποία υπό διαφορετικές συνθήκες θα προκαλούσε ανησυχία στην τεχνική ηγεσία, όμως από τη στιγμή που ο Κολούνγκα δεν έχει καταφέρει να προσφέρει και να βοηθήσει την ομάδα είναι λογικό η απουσία του να μην αποτελεί τεράστιο πλήγμα.

Αντίθετα, ο Ισπανός δεν δείχνει να είναι στις επιλογές του Ρόνι Λέβι ενόψει της συνέχειας και ο τραυματισμός του δεν αποκλείεται να τον φέρει ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στην έξοδο από το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Για να αλλάξουν τα δεδομένα θα πρέπει να γίνουν πολλά και ο Κολούνγκα να πείσει ότι μπορεί να βοηθήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ