aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕκτός Ευρώπης η Ντόρτμουντ (video)

Εκτός Ευρώπης η Ντόρτμουντ (video)

Η Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή στην Αυστρία, έμεινε στο 0-0 με την Ζάλτσμπουργκ και αποκλείστηκε από το Europa League. Μετά την ήττα στην Γερμανία το έργο της Ντόρτμουντ ήταν πολύ δύσκολο. Και οι Βεστφαλοί δεν έκαναν τίποτα για να βοηθήσουν τους εαυτούς τους στην Αυστρία. Οι απουσίες ήταν σημαντικές για τους φιλοξενούμενους και οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά από το πρώτο λεπτό.

Ο Μπούρκι στάθηκε ξανά στο ύψος των περιστάσεων για την Μπορούσια, ήταν ο κορυφαίος της παίκτης και με τις αποκρούσεις του την κράτησε όσο μπορούσε στο κόλπο της πρόκρισης. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να απειλήσουν μόλις σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο μέρος και για μία ομάδα που έψαχνε τουλάχιστον δύο γκολ, αυτό δεν ήταν καλό σημάδι.

Ο Στέγκερ έδειξε να αποδέχεται τη μοίρα της ομάδας του, βγάζοντας στο ημίχρονο τους Ρόις και Γκέτσε και η εικόνα δεν άλλαξε πολύ. Οι Βεστφαλοί ανέβασαν ταχύτητα μετά το 65’, έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με την Ζάλτσμπουργκ να παίρνει τη μεγάλη πρόκριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ