aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕκτός Έιμπαρ οι παίκτες που πρωταγωνίστησαν στο sex tape!

Εκτός Έιμπαρ οι παίκτες που πρωταγωνίστησαν στο sex tape!

Έκαναν σεξ, πήγαν με ιερόδουλη, γύρισαν sex tape και τώρα οι δύο ποδοσφαιριστές της Έιμπαρ τίθενται εκτός ομάδας.

Φαίνεται πως στους ανθρώπους του ισπανικού συλλόγου δεν άρεσαν όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες με το ερωτικό βίντεο των δύο ποδοσφαιριστών να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Τόσο ο Αντόνιο Λούνα όσο και ο Σέρτζι Ενρίκ ζήτησαν δημόσια συγγνώμη για το γεγονός ότι έβλαψαν (;) την εικόνα της ομάδας, ωστόσο φαίνεται ότι θα πρέπει τώρα να υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους: δηλαδή του σεξ και του τρίο!

Και οι δύο έμειναν, λοιπόν, εκτός της αποστολής της Έιμπαρ για το φιλικό παιχνίδι με τη Λεγανές, καθώς δεν υπάρχουν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Οι δύο παίκτες θα παρακολουθήσουν το φιλικό από την τηλεόραση και μένει να δούμε αν η τιμωρία τους θα συνεχιστεί και στα επίσημα παιχνίδια.

Tην ίδια στιγμή η γυναίκα που είναι μαζί τους στο ερωτικό βίντεο έκανε καταγγελία εναντίον τους δηλώνοντας ότι βιντεοσκοπούσαν χωρίς την έγκρισή της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ